Afgerond
0 DAGEN TE GAAN

HELPT U MIJN DROOM WAAR TE MAKEN

HELPT U MIJN DROOM WAAR TE MAKEN

Mijn Verhaal

Mijn naam is Dagmar van Wonderen, ik woon in Haarlem en ik ben een judotalent van 17 jaar. Als klein meisje ben ik begonnen bij Kenamju, de beste club van Nederland, waar ik nu nog steeds judo. Hier heb ik mijn judo goed weten te ontwikkelen waardoor ik verschillende nationale en internationale prestaties heb kunnen neerzetten.
Op basis van mijn judo prestaties van de afgelopen jaren en de resultaten van het afgelopen seizoen bij de cadetten, heeft de judobond mij dit jaar bij de junioren opnieuw geselecteerd voor de European Junior Cups (EJC's): Sarajevo, Berlijn, Paks, Coimbra en nog vele meer. Door deze internationale toernooien te judoen kan ik een poging doen om mij kwalificeren voor het Ek.

Het doel om een Ek te mogen judoen wil ik al heel erg graag dit seizoen waar gaan maken door o.a. European Junior Cups te winnen de komende maanden en via hier stappen te kunnen zetten richting het EK, die het komende seizoen plaats gaan vinden.

Daarom is mijn grootste doel voor nu als junior om binnen nu en 3 jaar minimaal op één EK en WK te hebben gestaan en daar ook alles voor over zou hebben. Ookal hoop ik dit doel al dit seizoen waar te maken. 

Na het plotselinge overlijden van mijn moeder in 2015, heb ik mij door diepe dalen en mooie hoogte punten  gesleept in de afgelopen seizoen, maar toch blijft mijn ultieme droom om ooit binnen nu en  3 jaar EK’s en WK’s te judoën, om mezelf en iedereen te kunnen laten zien dat als je er voor blijft vechten en je kop op houd ook al word het zwaar, dat alles mogelijk is!

Ook hoop ik in de toekomst  als senior nummer 1 op de wereldranglijst in de -70 te komen staan en daar langzaam naar toe te werken de komende jaren.

Naast de wekelijkse trainingen in Haarlem en de nationale trainingen op Papendal, gaan wij met het RTC-NW minimaal één keer per maand naar een internationale traingsstage/EJC. Hier doen wij veel ervaring op, zodat we nog beter worden. Alle kosten die worden gemaakt tijdens mijn judo carrière moet ik zelf financieren. Door de financiële steun vanuit mijn familie, maar vooral mijn vader, is het mogelijk om mij verder te ontwikkelen in de topsport. Met deze steun vanuit mijn familie is het niet genoeg om alles te bekostigen, daarom zou ik uw financiële steun goed kunnen gebruiken.

Om al deze European Junior Cups te mogen judoën heb ik minimaal 3000,- euro nodig om dit allemaal te kunnen betalen. Alle kleine beetjes helpen!Mijn Donateurs


Mijn Updates

Pinned Items
Recent Activities
Er zijn hier nog geen activiteiten