Afgerond
0 DAGEN TE GAAN

Trainingsstage in Slovenie

Trainingsstage in Slovenie

Mijn Verhaal

Voor een goede ontwikkeling in mijn judo is het belangrijk om mee te gaan naar diverse buitenlandse trainingsstages. Trainingsstages kosten een hoop geld, samen met de andere kosten zoals lidmaatschap van de club, goede en voldoende judopakken, inschrijvingen voor toernooien en het vervoer naar alle toernooien maakt dit dat judo een dure sport is.

Daarom start ik nu met crowdfundingsacties om mijn trainingsstages te kunnen bekostigen. Ik ben afgelopen jaar al heel erg lief geholpen met de schenking van een flink aantal judopakken om in te kunnen trainen. Daarnaast heb ik inmiddels zelf een baantje en spaar ik van elke 10 euro die ik verdien 1 euro voor alle trainingsstages. Vanwege alle uren training en natuurlijk ook nog gewoon mijn school kan ik niet heel veel uur per week werken, maar alle beetjes helpen.

Op de korte termijn wil ik heel graag gaan meedoen met de europese toernooien (ECC) en op de lange termijn wil ik graag naar de Olympische Spelen om dit allemaal te kunnen bereiken zijn trainingsstages heel belangrijk.

Op facebook heb ik een groepspagina waarop iedereen kan volgen wat ik doe en hoe het met me gaat. Bij sponsoring zou ik bijvoorbeeld een bedrijfsnaam op mijn sporttas of judopak kunnen hebben. En natuurlijk door het noemen van de sponsor bij alle berichten en verslagen op mijn groepspagina. 

Wie helpt mij ontwikkelen in mijn judo?

 Mijn Donateurs

Rijkkie aalbers
06 oktober 2018
€20,00
Jerome van Damme
27 september 2018
Reactie van donateur: Lekker bezig Ezra, rest mij je success te wensen :-)
€25,00
Marcella
26 september 2018
Reactie van donateur: Succes!
€15,00
Brigitta De Bont
26 september 2018
Reactie van donateur: Lieve Ezra, heel veel succes met je trainingsstages! Ik volg je natuurlijk op Facebook! Liefs, Brigitta (het kleinste ;) zusje van je Opa Han)
€25,00
Marleen Klooswijk
26 september 2018
Reactie van donateur: Veel succes Ezra! Als lid van jullie zeer getalenteerde en gedreven judo familie, met ook steun van je bekende zus Zoë, zal het je (met een beetje geluk) zeker lukken je doelen te bereiken!
€25,00
Marleen Klooswijk
26 september 2018
Reactie van donateur: Ezra ik wens je héél veel succes! Als judoka uit een zeer getalenteerde judo familie, met ook de steun van Zoë natuurlijk, kan het niet anders of met de juiste ondersteuning (en een beetje geluk) haal jij je doelen.
€25,00
Han de Bont
21 augustus 2018
€25,00
Trijntje Kalverda
19 augustus 2018
€25,00
Brigitta
17 augustus 2018
Reactie van donateur: Succes Ezra!
€25,00

Mijn Updates

Pinned Items
Recent Activities
Er zijn hier nog geen activiteiten