Afgerond
0 DAGEN TE GAAN

Help mij met een nieuwe peddel

Help mij met een nieuwe peddel

Mijn Verhaal

Dit jaar is een erg raar jaar geweest. Nog voor ons wedstrijdseizoen begonnen was, was hij alweer over door COVID-19. Gelukkig konden we vanuit huis nog wel veel het water op en hebben we volop kunnen trainen. Doordat er dit jaar geen wedstrijden waren, zie ik nu nog meer uit naar het komende seizoen dan normaal.

Mijn peddel begint echter oud te worden, zo zijn de randen bijvoorbeeld al aardig beschadigd. Met twee peddels wordt het ook een stuk makkelijker om zowel thuis, als met de nationale ploeg te trainen. Nu moet ik telkens met mijn peddel de trein in. Ook is er op overige materiaal nog wat te verbeteren, zo is het puntje van mijn boot beschadigd.Mijn Donateurs

Stichting Topsportfonds Zaanstad
06 december 2020
Reactie van donateur: Wies succes met je inzamelingsactie. Topsport Zaanstreek
€750,00

Mijn Updates

Pinned Items
Recent Activities
 • Frühjahrsregatta in Essen
  Op 28 april was het eindelijk zover. Na een winter vol trainen, begint het wedstrijdseizoen weer met de Frühjahrsregatta in Essen. Dat is meteen een van de belangrijkste wedstrijden van het jaar, want dit is een internationaal sterk bezette wedstrijd.


  Op de vrijdag was de 200 meter. Er waren maar liefst 5 series. Na in de serie en halve-finale hard te hebben gevaren, was ik door naar de A-Finale, waar ik 6de in werd. Ook de K2 met Femke Jansen ging goed en we werden op deze discipline 6de.


  Op de zaterdag en de zondag was de 500 meter en de 5000 meter. In de K2 waren we meteen door naar de finale op de 500 meter. In de finale werden we 4de, net naast het podium. In de K1 won ik op de 500 meter de B-Finale en zelfs op de 5000 meter werd ik 7de. Ik baalde er erg van dat ik net niet de A-Finale op de 500 meter redde, maar heb dat gevoel wel een beetje  goed weten te maken door de B-Finale te winnen. Volgend jaar zit ik in de A-Finale!!!


  Gelukkig was het mooi weer, behalve dan de zondag en de jaarlijkse portie nachtvorst. Op de zondag was er veel wind met erg grote golven.

  0
  0
  0
  0
  0
  0
  Bericht wordt gecontroleerd
  Stream item succesvol gepubliceerd. Item is nu zichtbaar op uw stream.
Er zijn hier nog geen activiteiten