Afgerond
0 DAGEN TE GAAN

Op naar WK en Olympic Hopes

Op naar WK en Olympic Hopes

Mijn Verhaal

Zowel het WK junioren als de Olympic Hopes kanosprint zijn prachtige toernooien om aan mee te mogen doen. De beste kanovaarders, van mijn leeftijd, uit de hele wereld komen bij elkaar om de strijd op het water aan te gaan. Voor mij een geweldige kans om ervaring op te doen.

 

Kanosprint WK junioren & U23

Het WK junioren is dit jaar in Plovdiv, Bulgarije van 26 t/m 29 juli. Het is de eerste keer dat ik deelneem aan het WK en samen met Wies Siffels vaar ik daar de 500 meter sprint in de K2. Een relatief duur toernooi, omdat we niet met eigen vervoer kunnen, waardoor we ook kano's moeten huren. Totale kosten van vliegtickets, verblijf, eten, accreditatie en huur boot is ca. 1100,- per persoon. Deze kosten zijn voor eigen rekening.

Tijdens het toernooi is een livestream te zien via: https://plovdiv.canoe-bg.com/

 

Kanosprint Olympic Hopes

De Olympic Hopes zijn bedoeld voor sporters tot 18 jaar uit alle landen, om kennis te maken met grote toernooien en ze te motiveren om door te gaan in de topsport. Dit jaar is de Olympic Hopes van 14 t/m 16 september, in Poznan in Polen. Dit wordt de derde keer dat ik hieraan deelneem en het is waar, dit toernooi helpt bij de motivatie om hard te (blijven) trainen. Een mooie ervaring. Omdat Polen relatief dichtbij is, kunnen we met eigen vervoer, waardoor de kosten op ca. 650,- uitkomen. Ook deze kosten moet ik zelf betalen.

Voor meer informatie: www.pzkaj.pl/index.php/olympic-hopes

 

Samen met mijn teamgenoten van Kanosprint NL, ben ik keihard aan het trainen om tijdens deze wedstrijden zo goed mogelijk voor de dag te komen. Ik heb er zin in, en ga mijn best doen. Fijn dat talentboek mij kan helpen om mijn doel te bereiken en veel dank aan ieder die iets wil bijdragen mijn doel te bereiken.

 Mijn Donateurs

Stichting Topsportfonds Zaanstad
09 augustus 2018
Reactie van donateur: Femke heel veel succes tijdens The Olympic Hopes namens bestuur Topsport Zaanstreek. Wij horen graag van je hoe het is gegaan.
€750,00
Anoniem
03 augustus 2018
Reactie van donateur: succes
€200,00
M. Jansen
03 augustus 2018
Reactie van donateur: Contant, van Buur
€25,00
M. Jansen
03 augustus 2018
Reactie van donateur: x
€100,00

Mijn Updates

Pinned Items
Recent Activities
Er zijn hier nog geen activiteiten