3% van €3.500,00
26 DAGEN TE GAAN

Vervanging marathonboot

Vervanging marathonboot

Mijn Verhaal

Waarom heb ik uw steun nodig? 

Het wedstrijdseizoen 2020 is door alle COVID-19 maatregelen en de gevolgen voor de wedstrijden vreemd verlopen. Gelukkig heb ik gezond zo goed als mogelijk mijn trainingsprogramma kunnen volgen. Ook met steun heb ik mijn krachtprogramma in Alkmaar kunnen doen. Intussen volg ik al een aantal jaar een intensief trainingsprogramma om mijzelf te blijven ontwikkelen, dit allemaal ter voorbereiding op belangrijke wedstrijden. Mijn trainingen zijn vooral gericht op kracht, uithoudingsvermogen, techniek, zwemmen etc. Echter alle sprintwedstrijden zijn komen te vervallen waardoor ik mij in mijn eerste jaar als senior (en onder 23) niet heb kunnen testen.

Gelukkig zijn er wel enkele marathonwedstrijden georganiseerd zodat ik, als onderdeel van mijn programma, wel deze wedstrijden kan varen. Door veel marathons te varen voor en tijdens het seizoen verbeter ik mijn duurvermogen, dit komt ten goede op de 1000m sprint. Dat de trainingen resultaat hebben opgeleverd blijkt uit mijn kwalificatie voor de EK- sprintmarathon in Hongarije dit jaar. Echter door alle maatregelen zal ik daar niet deelnemen.

Dat materiaal belangrijk is bij de marathon is duidelijk maar helaas is tijdens het NK-marathon (28 km) mijn speciale marathon kano (lichtgewicht ivm overdragingen) beschadigd. Om in de toekomst als onderdeel van mijn programma ook deel te kunnen nemen met de (sprint)marathons hoop ik op (financiële) steun om een vervangende marathonboot aan te schaffen. Daarbij kan ik uw financiële hulp heel goed gebruiken zodat ik mijn doelen voor 2021 kan realiseren. 

Mijn doelen voor 2021 zijn om me te plaatsen voor het EK en WK sprint U-23. 

Kan ik op uw steun rekenen?

 Mijn Donateurs

Nanette Wijdekop
18 september 2020
Reactie van donateur: Hoi Milan Hierbij een kleine bijdrage voor je nwe boot Een druppeltje op gloeiende plaat maar het is je van harte gegund Veel succes Groetjes Nanette Wijdekop
€3,00
Ada
18 september 2020
Reactie van donateur: Veel succes met deze actie Milan. Hoop dat deze actie je op weg helpt naar een nieuwe boot. Opa en Oma Hooijschuur .
€50,00
Anoniem
17 september 2020
Reactie van donateur: Succes Milan met je talentboek actie. Je bent een sportman die altijd de volle 100 procent geeft!
€50,00

Mijn Updates

Pinned Items
Recent Activities
 • In dit rare seizoen zijn er nog enkele marathon wedstrijden georganiseerd. Als eerste jaars senior heb ik hier mooie plekken kunnen behalen!
  Bij de sprintmarathon bij de Viking heb ik een 2e plaats behaald en hierdoor ook gekwalificeerd voor het EK sprintmarathon, echter gaat dit evenement dit jaar niet door.
  Op het NK K2 marathon samen met Rik te Linde (15) zijn wij als vierde boot over de streep gekomen, maar tegelijkertijd als eerste Nederlandse boot. Hierdoor zijn wij Nederlands kampioen geworden.
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  Bericht wordt gecontroleerd
  Stream item succesvol gepubliceerd. Item is nu zichtbaar op uw stream.
Er zijn hier nog geen activiteiten