Afgerond
0 DAGEN TE GAAN

EJK HONGARIJE 2020

EJK HONGARIJE 2020

Mijn Verhaal

Beste geïnteresseerde,

Ik ben Sebastiaan van Teeffelen en ik ben 15 jaar oud.

Toen ik 7 jaar oud was, ging ik in Zwanenburg op proeflessen karate.  Dit vond ik hartstikke leuk, alleen ik had nooit gedacht dat ik zo ver kon komen. Na 1 jaar leuk trainen in Zwanenburg werd ik uitgenodigd om mee te trainen in Haarlem bij Kenamju Karate. Hierdoor was ik heel vereerd. In die tijd trainde ik 2 keer in de week. Al snel mocht ik mee doen aan kleine toernooien in Nederland. Mijn trainer merkte dat ik talent had. Elk toernooi nam ik een prijs mee naar huis en om die reden ging ik ook naar buitenlandse  wedstrijden. De afgelopen jaren begon ik me steeds beter te ontwikkelen. Ik presteerde goed op grote toernooien en werd Nederlands kampioen in 2018 en in 2019.

Op dit moment train ik 7 keer per week bij Kenamju in Haarlem en in Leusden met de Nederlandse selectie. Ik beschik over de NOC*NSF Nationaal Talent status en behoor tot de Nationale Karate Selectie. Een paar dagen voor het NK in 2018 kreeg een belletje van de assistent bondscoach van de Nederlandse Karate Bond, die mij vertelde dat ik geselecteerd ben om uit te mogen komen voor Nederland op het Europese Jeugd Kampioenschap in Denemarken in 2019. De eerste keer naar een EJK, een droom die uit kwam. Na een lange voorbereiding behaalde ik daar een 9de plek.

Een half jaar na het EK kreeg ik te horen, dat ik door mijn goede prestaties op de momenten Nederland mocht gaan vertegenwoordigen op het Wereld Jeugd kampioenschap in Chili! Daar haalde ik een zeer goede 7de plek.

Ook sta ik op de wereld ranking in mijn categorie onder 16 jaar -57 kg op de 8ste plek.

link naar de world ranking: http://setopen.sportdata.org/wkfranking/ranking_main.php

Afgelopen week, een maand voor dat het Europese Jeugd Kampioenschap in Hongarije 2020 begint, werd de officiele selectie door de KBN bekend gemaakt. Ik ben weer geselecteerd voor het EJK. Een hele grote eer alweer!

Dit betekend dus veel trainingen, tijd en moeite om mij goed voor te bereiden. Dat betekend ook weer extra kosten. En omdat ik nog minder dan 1 maand te gaan heb, heb ik niet veel tijd om deze kosten te kunnen financieren. Wekelijks geef ik les aan jongere karatekas in mijn club om mijn financiële bijdrage te leveren in de kosten die mijn sport met zich meebrengt. De laatste jaren hebben mijn ouders al heel  veel reis- en verblijfkosten gemaakt. Zo ben ik met het vliegtuig in 2018 naar Bulgarije, Italië, Oostenrijk  en Polen voor de Karate 1 Youth League wedstrijden  gevlogen. In 2019 was ik in Cyprus, Kroatië, Mexico, Oostenrijk, Italië, Denemarken en Chili.

Wilt u mij helpen om mijn doel te bereiken?

Dan kunt u aan mij een bedrag doneren om mij financieel te steunen.  Ik dank u alvast hartelijk.Mijn Donateurs

Lilia
17 januari 2020
Reactie van donateur: Ben trots op je! Ik heb momenteel maar 5,00 gedoneerd omdat ik 5,34 op m’n bankrekening had.... gelukkig helpen alle kleine beetjes ?❤️
€5,00
Adriaan van Deursen
17 januari 2020
Reactie van donateur: Veel succes, gaat je lukken! Groeten uit Finland.
€200,00
Fam van Harlingen
16 januari 2020
Reactie van donateur: Succes met de voorbereidingen! Je sportmaatje en zijn zussen ?
€100,00
ProBass
16 januari 2020
Reactie van donateur: Heel veel succes, met de voorbereidingen en op het EJK in Hongarije.
€250,00
Thijmen weijers
16 januari 2020
€10,00
Anoniem
15 januari 2020
Reactie van donateur: Veel succes!
€50,00

Mijn Updates

Pinned Items
Recent Activities
Er zijn hier nog geen activiteiten