Afgerond
0 DAGEN TE GAAN

LET OP:

Per 01-01-2022 is dit platform niet meer actief en gaan we over op ons nieuwe crowdfundingplatform op https://yvgtf.nl Dit nieuwe platform zit vol nieuwe en sterk verbeterde features voor talenten en donateurs. Het is daarom vanaf 01-12-2021 niet meer mogelijk je hier als talent of team te registreren. Alle donatiedoelen blijven gewoon actief en worden automatisch beindigd op 01-01-2021. We leggen nu de laatste hand aan ons nieuwe platform en we verwachten dat je daar half december je account kunt maken. Hou het nieuws in de gaten op de socials en via https://yvgtf.nl en zorg dat je vanaf half december je nieuwe account opent op yvgtf.nl.

EJK Sochi

EJK Sochi

Mijn Verhaal

Hoi ik ben Nadine. Ik ben 15 jaar en doe aan karate. Ik doe nu al acht jaar aan karate bij Kenamju. Ik doe mee aan veel wedstrijden. Omdat ik in mijn klasse bij de Europese top behoor zijn bijna alle wedstrijden zijn in het buitenland. In 2017 ben ik naar wedstrijden in: Oostenrijk, België, Duitsland, Luxemburg, Frankrijk, Zwitserland, Spanje, Bulgarije en Kroatië geweest.  Een aantal van die toernooien zijn meetmomenten dit houdt in dat je punten krijgt als je wint en als je genoeg punten hebt je geselecteerd kan worden om voor Nederland uit te komen op een Ek of WK. Daarom is het voor mij dus extra belangrijk dat ik met zulke toernooien mee doe. Dit jaar heb ik van de vier “buitenlandse meetmomenten” twee toernooien gewonnen en behaalde ik één keer een derde plaats. Hierdoor plaatste ik me voor het EJK in Sochi. Hier ben ik erg trots op. Het kost alleen wel veel geld, want als ik een wedstrijd in bijvoorbeeld Duitsland of Kroatië heb betekend dit ik er ook moet overnachten en daarbij komen natuurlijk de reis en voedingskosten ook bij. Deze kosten moeten wij zelf betalen! Ik wil mijn donateurs bedanken dat ze het mede mogelijk hebben gemaakt dat ik alle toernooien heb kunnen bezoeken en door jullie donaties is het mogelijk geworden dat ik een voedingsdiëtist en sportpsycholoog heb bezocht. Heel erg bedankt!

Mijn grootste prestaties van dit jaar zijn mijn deelname aan het Ek in Bulgarije en het WK in Tenerife. Hier heb ik helaas geen podiumplaats behaald. Wel heb ik veel ervaring op gedaan en veel geleerd. Laatst is bekend geworden dat ik mee mag naar het Ek in Sochi! Dit vindt plaats op 2-4 februari. Dit is mijn laatste eindtoernooi in de u16 -47. Ik heb er super veel zin in en ben er extra hard voor aan het trainen. Ik train nu 7 keer per week.

Ik doe natuurlijk karate training maar ook krachttraining en extra training voor snelheid. Ik ben dus druk bezig met de voorbereiding. Helpt u mij? Ik zou het heel erg waarderen als u doneert want dan kan ik me zo goed mogelijk voorbereiden voor het EK denk hierbij aan reiskosten, materiaal en extra trainingen. Het zou mijn ouders ook erg helpen aangezien zij nu altijd alles voor mij betalen omdat ik door training geen tijd heb om te werken.

Het is bijna 2018 dus als u mij sponsort bij een bedrag van 50 euro of hoger krijgt u een lekker presentje om mee op het nieuwe jaar te proosten.

Alvast heel erg bedankt, sportieve groet NadineMijn Donateurs

Anoniem
07 januari 2018
Reactie van donateur: Lieve Nadine, Leuk je gesproken te hebben met kerst. Heel veel succes in je sport en we blijven je graag volgen!, Liefs Lucas, Olivier en Elvira
€25,00
Richard van der Plas
04 januari 2018
Reactie van donateur: Succes Nadine. Groetjes Richard van der Plas
€50,00
Anoniem
03 januari 2018
Reactie van donateur: Geniet er van.
€50,00
Anoniem
29 december 2017
Reactie van donateur: Heel veel success voor het komende Jaar. Groetjes
€50,00
Debby Pruijn
27 december 2017
Reactie van donateur: Lieve Nadine, heel veel succes. Zet ‘m op ??
€50,00

Mijn Updates

Pinned Items
Recent Activities
 • Beste spornsor, 


  Ik wil jullie alvast hartelijk bedanken voor jullie donatie via deze weg. Ik ben heel erg blij met jullie steun! Een meer persoonlijk bedankje volgt snel.......


  Groetjes Nadine


   


   

  0
  0
  0
  0
  0
  0
  Bericht wordt gecontroleerd
  Stream item succesvol gepubliceerd. Item is nu zichtbaar op uw stream.
Er zijn hier nog geen activiteiten