Succesvol
0 DAGEN TE GAAN

LET OP:

Per 01-01-2022 is dit platform niet meer actief en gaan we over op ons nieuwe crowdfundingplatform op https://yvgtf.nl Dit nieuwe platform zit vol nieuwe en sterk verbeterde features voor talenten en donateurs. Het is daarom vanaf 01-12-2021 niet meer mogelijk je hier als talent of team te registreren. Alle donatiedoelen blijven gewoon actief en worden automatisch beindigd op 01-01-2021. We leggen nu de laatste hand aan ons nieuwe platform en we verwachten dat je daar half december je account kunt maken. Hou het nieuws in de gaten op de socials en via https://yvgtf.nl en zorg dat je vanaf half december je nieuwe account opent op yvgtf.nl.

WK Tenerife 25-29 oktober 2017

WK Tenerife 25-29 oktober 2017

Mijn Verhaal

Hoi ik ben Nadine, ik ben 14 jaar en ik doe aan karate. Ik doe al aan karate sinds mijn zevende, dus al best een tijdje.  Op mijn zevende zei ik op een dag; "ik wil op karate" hoe ik daar bij kwam? geen idee, maar na mijn eerste proefles wist ik dat ik op  karate wilde. Het begon met één keer in de week trainen op woensdag, gewoon voor de lol. Toen ben ik ongeveer op mijn negende voor het wedstrijdteam van Kenamju gevraagd. Ik begon met af en toe een wedstrijdje niet ver van huis, in Nederland. Al snel veranderde 'af en toe een wedstrijdje in Nederland" naar serieuzere wedstrijden in het buitenland. Het ging steeds beter en ik haalde veel prijzen binnen. Ik begon langzaam aan mijn weg naar de top.  Nu doe ik mee aan internationale wedstrijden in heel Europa, zo ongeveer twee keer per maand.  De wedstrijden zijn bijna altijd in het weekend. We moeten dan meestal op zaterdagochtend ons al melden om te wegen. Daardoor moet ik dan vaak op vrijdag al weg, omdat het zo ver rijden is. Ik mis dan op vrijdag ook vaak les,  daarom zit ik op het Schoter. Het Schoter is een topsportvriendelijke school. Dit houdt in dat ik vrij kan krijgen voor wedstrijden, uitstel voor toetsen en er is mogelijkheid om lessen in te halen door deze te volgen met een andere klas van hetzelfde niveau. Ik zit nu in havo 3 en mede door deze hulp is mijn sport goed te combineren met school. Aan al die weekendjes naar het buitenland voor toernooien hangt natuurlijk een prijskaartje, wat mijn ouders voor mij moeten betalen. Omdat ik zo veel train en zo veel wedstrijden heb, kan ik niet zelf werken en dus ook niet helpen met betalen.  Maar het blijft niet alleen bij reizen die betaald moeten worden, ook mijn materiaal, zoals beschermers en karatepakken, moeten regelmatig worden vervangen. Ik vecht in de categorie onder 16,  -47 kilo. Ik ben dus best licht voor mijn 1 meter 65, dit komt ook omdat ik veel train namelijk vijf keer per week. 

In februari 2017 heb ik deelgenomen aan het EJK in Bulgarije. Daar wist ik helaas geen podium te behalen. Daarna ben ik naar verschillende (kwalificatie) toernooien geweest: Luxemburg Open, Krokoyama Cup, Salzbourg Open, Tuscaney Open en Youth cup Umag en heb mij hier weten te kwalificeren voor mijn volgende doel.

Ik wil mijn sponsoren heel erg bedanken dat zij dit mogelijk hebben gemaakt!!

Maar wat is nou mijn doel?                                                                                                                                                                                                               Ik heb mij weten te kwalificeren voor de Wereld Jeugd Kampioenschappen in Tenerife op 25-29 oktober 2017. Dit heb ik weten te bereiken door op zogeheten meetmomenttoernooien in de prijzen te vallen. Als je in de prijzen bent gevallen op kwalificatietoernooien, krijg je punten. Wanneer je genoeg punten hebt behaald op deze toernooien dan kun je worden geselecteerd. Door het gesponsorde geld kon ik naar de meetmomenten en heb ik mij zo dus weten te kwalificeren voor het WK. Die toernooien vonden plaats in heel Europa: Luxemburg, Oostenrijk en Duitsland. Ik ben nu dus gekwalificeerd voor het WK in Tenerife, ook al kom ik uit voor de KBN moet ik een eigen bijdrage betalen voor mijn deelname aan dit WK. In aanloop naar het WK zal ik nog een aantal buitenlandse toernooien bezoeken en deelnemen aan een trainingsweekend. 

Maar ik wil natuurlijk ook iets terug doen voor jullie.                                                                                                                                                                           Besluit jij mij te sponsoren? Dan krijg je regelmatig mijn unieke nieuwsbrief, waarin je een kijkje in mijn leven krijgt, bijvoorbeeld hoe het gaat in trainingen en op wedstrijden. En voor trouwe sponsoren ben ik bereid om clinics te geven en stel ik entreekaarten voor wedstrijden ter beschikking om eens naar mijn wedstrijden te komen kijken. 

Dus vind jij het leuk om mij naar de top te helpen? En een kijkje in mijn leven te krijgen? Word dan mijn donateur.                                                                                   Sportieve groet Nadine.

 

 

 

 

 Mijn Donateurs

Anoniem
05 september 2017
Reactie van donateur: Lieve Nadine Heel veel succes in Tenerife Liefs familie Heus
€40,00
Yvonne van Gennip Talent Fonds
31 augustus 2017
Reactie van donateur: Het Yvonne van Gennip Talent Fonds wenst je veel succes met je sportieve carrière!
€800,00
Anoniem
17 juli 2017
Reactie van donateur: Je bent een topper! Heel veel succes op het WK
€50,00
Hans Kniestedt
26 februari 2017
€100,00
Ina & Joop
26 februari 2017
€25,00
Societe Pim Mulier
19 februari 2017
€225,00
Ronald, Jacqueline, Yuki & Nick
14 februari 2017
Reactie van donateur: Wish it... Believe in it.... GO FOR IT XXX
€50,00
Patrick
13 februari 2017
€10,00
Tante oma Betty:)
12 februari 2017
€100,00
Elvira Schuch
12 februari 2017
Reactie van donateur:

Lieve Nadine,

Heel veel succes!

Liefs Lucas, Olivier en Elvira

€25,00
Probass Bouw-en Aannemingsbedrijf B.V
11 februari 2017
€250,00
Fam Cassee
10 februari 2017
€10,00
Opa en oma Floor
09 februari 2017
€50,00
Oma en Opa
09 februari 2017
€50,00
Wim
08 februari 2017
€25,00
Mireille en Dé Roest
08 februari 2017
€15,00
Debby en Gert-Jan Pruijn
07 februari 2017
€100,00
Jacqueline en Frank
07 februari 2017
Reactie van donateur:

Nadine je bent n kanjer! Go for it!! XX 

€25,00

Flamer B.V.
13 februari 2017
€50,00
Comment : Heel veel succes! Flamer B.V.

Mijn Updates

Pinned Items
Recent Activities
 • Beste spornsor, 


  Ik wil jullie alvast hartelijk bedanken voor jullie donatie via deze weg. Ik ben heel erg blij met jullie steun! Een meer persoonlijk bedankje volgt snel.......


  Groetjes Nadine


   


   

  0
  0
  0
  0
  0
  0
  Bericht wordt gecontroleerd
  Stream item succesvol gepubliceerd. Item is nu zichtbaar op uw stream.
Er zijn hier nog geen activiteiten