Afgerond
0 DAGEN TE GAAN

DJL KARATE OP WEG NAAR DE TOP

DJL KARATE OP WEG NAAR DE TOP

Mijn Verhaal

In de afgelopen 5 jaar dat we aan wedstrijd karate doen, helpen onze ouders ons door zo veel mogelijk mee te gaan naar de wedstrijden maar ook door financieel te steunen.

Nu we op het hoogste niveau de sport uitoefen nemen de kosten ook toe doordat we meer moeten trainen en reizen (benzine, vlieg en verblijfkosten) om deel te nemen aan deze top wedstrijden.

We dromen ervan om mee te doen aan de Olympische Spelen 2024 en trainen keihard om in Cyprus ons titel te behalen aankomemd mei.

We zijn broers en zus en sporten doen we graag samen, dit doen we al bijna 8 jaar en willen daarom heel graag deze droom samen gaan streven en heel hard aan werken om zo misschien ons harte wens uit te laten komen. Dat zouden wij fantastisch vinden. 

We hebben geen tijd om naast ons studie te werken.

Hopelijk willen mensen en bedrijven ons financieel steunen, zodat we onbezorgd kunnen sporten en kunnen doen waar we goed in zijn "Karate" , aldus DJL.Mijn Donateurs

Martin Bakker
05 juni 2019
Reactie van donateur: Heel heel succes!
€100,00
Daphne Timmer
04 mei 2019
Reactie van donateur: Alle kleine beetjes helpen. Ik geloof in jullie talent en zie hoe hard jullie ervoor werken. Ga ervoor!
€10,00
Mak-khaw
04 mei 2019
Reactie van donateur: Heel veel succes Damon, Justin &Lyana
€30,00
Suzette
03 mei 2019
Reactie van donateur: Justin, Damon en Lyana. Heel veel succes met dit geweldige avontuur! ? ?
€15,00
Kok yong & Tiffany
01 mei 2019
Reactie van donateur: Succes allemaal! Wij geloven in jullie ;)!
€20,00

Mijn Updates

Pinned Items
Recent Activities
Er zijn hier nog geen activiteiten