Afgerond
0 DAGEN TE GAAN

WJK Tenerife 2017

WJK Tenerife 2017

Mijn Verhaal

Mijn oudste zus heeft vroeger tevens de mooie sport "karate" beoefent. Toen ik haar prijzenkast zag was ik verkocht. Ooit zou ik die prijzenkast vermenigvuldigen. Ik ben bij dezelfde sensei ( Ger Hofs) als mijn zus een proefles gaan nemen toen ik 7 jaar was en was gelijk verkocht. 

Vanaf jonge leeftijd pakte ik al op zowat elke nationale en internationale wedstrijd een prijs, maar sinds dat ik geselecteerd was voor de Nederlandse jeugd Selectie -16 van de KBN met als bondscoach Annelies Bouma, ging alles in een stroomversnelling. Ik haalde nog meer prijzen en trainde steeds meer.

Daar ik bij de selectie -16 te weinig uitgedaagd werd, ben ik voorgedragen om 3 proeftrainingen te gaan draaien bij de Nederlandse Selectie -18/ -21 van de KBN met als bondcoaches Geoffrey Berens en Ulrich Smeins Hier ben ik door resultaten die ik tussendoor ook internationaal wist te behalen en inzet toegelaten met 15 jaar. Nu behaal ik op bijna elke Nationale en Internationale wedstrijden een podiumplaats.
Door mijn punten op de meetmomenten, overige resultaten en inzet, is mijn droom werkelijkheid geworden en ben ik geselecteerd door de KBN voor deelname aan de WJK Tenerife 2017. ( World Junior Karate Championships) 

Aan al die reisjes naar het buitenland hangt natuurlijk een prijskaartje, Zelf heb ik ook een baantje om mee te kunnen helpen met het bekostigen van mijn sport, maar daar red ik het bij lange na niet en daarom zou een steun in de rug erg fijn zijn! het geld wat ik nodig heb wordt gebruikt voor inschrijfkosten aan toernooien, reiskosten, hotels, en trainingsmaterialen. Al deze jaren hebben mijn ouders overal voor betaald maar nu ik bijvoorbeeld ook voor de deelname WJK alleen al € 400.- aan eigen bijdrage bij moet betalen, lopen de kosten erg op. 

Tevens kost het trainen ons veel geld, wij moeten 2x per week naar Tiel bij Bushido, 1 x per week naar Leusden ( Selectie)  en 2x per week naar Malden ( Ger Hofs) en wanneer ik extra wil trainen, rijden we zo nu en dan naar Roermond. Daarnaast zijn er nog de contributiekosten en ter voorbereiding naar het WJK, zullen er nog meer selectietrainingen plaatsvinden in Leusden. Dit allemaal terwijl we zelf in Nijmegen wonen. Mijn streefbedrag lijkt dan ook hoog maar de berekening is dan ook gemaakt tot aan februari 2018. 

Daarnaast moet ik voor en na het WJK wedstrijden blijven meedraaien om verdere punten te behalen voor een eventuele deelname aan het EJK 2018 in Sochi Rusland. Dit is allemaal nodig om mijn verdere doelen te behalen. Zoals de Youth Olymics 2018 Argentinïe.

Ik train 5 dagen in de week op 3 verschillende locaties in Nederland. Tiel, Malden en Leusden. Daarnaast ga ik over naar 5 VWO op het SSgN in Nijmegen, dit is een topsportvriendelijke school die rekening houdt met mijn trainingsschema en wedstrijden. Daarnaast heb vanuit de NOC*NFS een Nationaal Talent status en zal ik er alles aan geven om mezelf steeds verder te ontwikkelen. Tevens behoort karate nu officieel tot de Olympische Spelen en worden mijn dromen steeds realistischer.  Maar hiervoor kan ik alle steun gebruiken.

Wat een top initiatie is Talentboek dan ook! 

Helpt u mij mee om mijn dromen en doelen te realiseren? Steun mij en maak Nederland steeds bekender in de Wereld van Top Karate en doneer. 

Dankjewel........Mijn Donateurs

Yvonne van Gennip Talent Fonds
31 augustus 2017
Reactie van donateur: Het Yvonne van Gennip Talent Fonds wenst je veel succes met je sportieve carrière!
€1.000,00
Anoniem
26 juli 2017
Reactie van donateur: Hou je hoofd erbij en laat je niet intimideren door de grootsheid van zo'n toernooi. Heel veel succes. Ik ben trots!
€15,00
Anoniem
23 juli 2017
Reactie van donateur: We zijn al trots dat je naar het WJK mag. Je doet er hard je best voor. Veel liefs en succes van jou super trotse Opa en Oma
€75,00
Anoniem
21 juli 2017
Reactie van donateur: Success, maar dat gaat vast goedkomen!
€15,00
Anoniem
19 juli 2017
Reactie van donateur: Succes topper. Liefs Nella Pim Davide Noah en Daan
€20,00
Anoniem
18 juli 2017
Reactie van donateur: Voor onze topper! Want ze verdiend het om aan de top te staan.
€15,00
Anoniem
18 juli 2017
Reactie van donateur: Succes meid, met jouw inzet kom je er zeker!
€50,00
Anoniem
18 juli 2017
Reactie van donateur: Succes!
€5,00
Anoniem
18 juli 2017
Reactie van donateur: Dit talent moet absoluut gesteund worden ;)
€20,00
Anoniem
18 juli 2017
Reactie van donateur: Shaniqua je bent een topper en verdient het geholpen te worden naar hogere doelen!!
€20,00

Mijn Updates

Pinned Items
Recent Activities
 • 0
  0
  0
  0
  0
  0
  Bericht wordt gecontroleerd
  Stream item succesvol gepubliceerd. Item is nu zichtbaar op uw stream.
 • 0
  0
  0
  0
  0
  0
  Bericht wordt gecontroleerd
  Stream item succesvol gepubliceerd. Item is nu zichtbaar op uw stream.
Er zijn hier nog geen activiteiten