Afgerond
0 DAGEN TE GAAN

WJK 2019

WJK 2019

Mijn Verhaal

WJK 2019

Beste lezers,

Ik ben Sebastiaan en ik ben 14 jaar oud.

Toen ik 7 jaar oud was ging ik in Zwanenburg op proeflessen karate.  Dit vond ik hartstikke leuk, maar ik had nooit gedacht dat ik zo ver kon komen. Na 1 jaar leuk trainen in Zwanenburg mocht ik meetrainen in Haarlem bij Kenamju Karate, waar ik me helemaal op aan het verheugen was. In deze tijd trainde ik 2 keer in de week.  Ook mocht ik mee doen aan kleine toernooien in Nederland. Mijn trainer merkte dat ik talent had. Elk toernooi nam ik een prijs mee naar huis en om die reden ging ik ook naar buitenlandse  wedstrijden. De afgelopen jaren begon ik me steeds beter te ontwikkelen in het karate. Ik behaalde goede prestaties op grote toernooien wat mij steeds beter motiveerde.

In 2016 werd ik 2de op het NK en door deze goede prestatie werd ik uitgenodigd om mee te trainen bij de Nederlandse Selectie onder de 16 jaar.

Naast de beoefening van mijn sport ga ik natuurlijk nog naar school. Ik zit in 3 HAVO op het Haarlemmermeer Lyceum in Hoofddorp. Vaak  ga ik naar wedstrijden in het binnen en buitenland. Daardoor ben ik soms weg en kan niet deel nemen aan de reguliere lessen/toetsen/examens etc.  Het Haarlemmermeer Lyceum is een LOOT-school die mij helpt om mijn sport goed te kunnen combineren met school.

Op dit moment train ik 6 keer per week bij Kenamju in Haarlem, alleen nu op een heel ander niveau. Nu beschik ik over de NOC*NSF toptalentstatus en behoor tot de Nationale Karate Selectie. Ook sta ik op de wereld ranking in mijn categorie onder 16 jaar -52 kg op de 48ste plek.

Twee  jaar nadat ik werd uitgenodigd om mee te trainen bij de Nederlandse selectie onder 16 jaar, werd mij verteld door mijn trainer en coach Rene Oerlemans dat ik mee mocht trainen bij de Nederlandse selectie onder de 21 jaar. Een top prestatie. Een paar dagen voor het NK in 2018 kreeg een belletje van de assistent bondscoach van de Nederlandse Karate Bond, die mij vertelde dat ik geselecteerd ben om uit te mogen komen voor Nederland op het EJK (Europese Jeugd Kampioenschap) in Denemarken op 8 t/m 10 februari 2019. Een super droom wat uit komt. Niet alleen om daar te mogen staan, maar ook om er een podiumplek te behalen! Ik ben er heel hard naar toe aan het werken. Het weekend nadat ik dit bericht hoorde, werd ik Kampioen op het NK. Uiteindelijk is mijn doel om ook geselecteerd te mogen worden voor het WJK.

De laatste jaren hebben mijn ouders al heel  veel reis- en verblijfkosten gemaakt. Zo ben ik met het vliegtuig in 2018 naar Bulgarije, Italië, Oostenrijk  en Polen voor de Karate 1 Youth League wedstrijden  gevlogen.  Ook rijden mijn ouders mij elke zondag 150 km heen en terug voor de Nationale selectie in Leusden. Dit is maar een klein deel van waar ik allemaal ben geweest. Dankzij jullie bijdragen van de vorige keer hadden wij een financiële steun, maar ook dit jaar komen er hoge kosten bij kijken. Zo ga ik niet alleen naar het EJK in Denemarken, maar ook naar verschillende meetmomenten voor het WJK (in Bulgarije, Cyprus, Oostenrijk en Kroatië).

Wilt u mij helpen om mijn doel te bereiken?

Dan kunt u aan mij een bedrag doneren om mij financieel te steunen.  Ik dank u alvast hartelijk.

 Mijn Donateurs

Lie Kam Ping
18 oktober 2019
Reactie van donateur: Lieve Sebastiaan, Heel Veel Succes in Chili.Go For It.Groetjes, Elisa,Cindy & Lucien
€75,00
Societe Pim Mulier
22 april 2019
Reactie van donateur: Hallo Sebastiaan, Namens Société Pim Mulier wens ik je een geweldige sportcarrière toe! Succes met het toernooi! Met sportieve proet Jan Berkhout namens Société Pim Mulier
€250,00
Van Harlingen
12 februari 2019
Reactie van donateur: Maak je dromen waar! Vecht, leer, val en sta op. Wees trots op jezelf, en blijf kritisch. Je komt er wel!
€50,00
Ona Snijders
04 februari 2019
Reactie van donateur: Veel succes liefs Lex en Ons ??
€50,00
AJ Hekelaar Gombert
30 januari 2019
Reactie van donateur: Je bent een echte topper Sebas en ook wij zijn super trots op jou :) !
€50,00
Anoniem
30 januari 2019
Reactie van donateur: I got yahh
€10,00
Anoniem
29 januari 2019
Reactie van donateur: Je weet zelf?
€50,00
Anoniem
29 januari 2019
Reactie van donateur: Maak jouw dromen waar! Ik ben trots op je :) :)
€50,00

Mijn Updates

Pinned Items
Recent Activities
Er zijn hier nog geen activiteiten