Afgerond
0 DAGEN TE GAAN

WKF Youth League 2018

WKF Youth League 2018

Mijn Verhaal

Introductie

Mijn naam is Thijmen Hasselt, ik ben 15 jaar, woon in Zwolle en ik doe aan karate bij Budo-stichting Mossel-Boot. Toen ik voor het eerst de dojo binnenstapte was ik geïntrigeerd: al die kinderen in hun witte pakken met gekleurde banden, die zich vol plezier allerlei technieken meester maakten, dat wilde ik ook! Toen ik een paar jaar later voor het eerst meedeed aan een toernooi was het voor mij duidelijk: ik zou er alles aan doen om het in deze sport zo ver mogelijk te schoppen. Nu, na jaren trainen, diverse internationale toernooien en vele internationale prijzen te hebben gepakt, is er vanaf dit jaar de mogelijkheid voor mij om deel te nemen aan de WKF Youth League, een internationaal wedstrijdcircuit voor karateka's tot 18 jaar. Deze toernooien zijn intercontinentaal verspreid, daarom zijn de kosten erg hoog. Omdat dit voor mij en mijn ouders extreem moeilijk te bekostigen is wend ik me tot u.

Mijn reis

Gedurende de afgelopen 9 jaar heb ik hard getraind: eerst op de basistrainingen, en later bij de wedstrijdgroep. Tegenwoordig reis ik stad en land af voor mijn sport, en train ik ongeveer 10 uur per week. De afgelopen jaren heeft al dat harde werken geloond: ik wist overwinningen en podiumplaatsen te bemachtigen op diverse grote internationale toernooien, en werd nationaal kampioen. Hoewel plezier natuurlijk het voornaamste streven is is er ook een droom: Op de Olympische Spelen staan. Om deze droom te verwezenlijken moet ik deelnemen aan de Youth League-toernooien.

Waarom talentboek?

Zoals eerder genoemd, worden de Youth League-toernooien intercontinentaal georganiseerd (onder andere Cancún, Mexico) . Dit maakt dat de reis- en verblijfkosten erg hoog zijn, iets wat voor mij en mijn ouders erg moeilijk te betalen is, daar ik ook deelneem aan diverse andere internationale toernooien. De kosten voor deze toernooien bedragen in totaal €5000 euro, dit is dan ook mijn streefbedrag. Eenieder die doneert kriigt er wat voor terug, kijk bij mijn givebacks voor meer informatie.

Helpt u mij verder op weg naar mijn Olympische droom?Mijn Donateurs

Yvonne van Gennip Talent Fonds
27 juni 2018
Reactie van donateur: Het Yvonne van Gennip Talent Fonds wenst je veel succes met je sportieve carrière!
€1.000,00

Mijn Updates

Pinned Items
Recent Activities
Er zijn hier nog geen activiteiten