Afgerond
0 DAGEN TE GAAN

Wie steunt mij mee op weg naar de top

Wie steunt mij mee op weg naar de top

Mijn Verhaal

Mijn naam is Melanie Zunneberg en ik ben 17 jaar. Ik ben geboren met Spina Bifida en hydrocephalus. Hierdoor heb ik oa moeite met mijn evenwicht en minder spierkracht in mijn benen waardoor ik dus niet op een "gewone" fiets kan fietsen. In september 2018 ben ik voor het eerst in aanraking gekomen met handbiken. In het begin was het best zwaar om met je armen te fietsen. Maar door veel te trainen en wilskracht lukte het steeds beter en kreeg ik er steeds meer plezier in.

In juni 2019 ben ik in Oostenrijk geweest om daar mee te doen aan de handbikebattle. De Kaunertalergletjer beklimmen met de handbike...hoe cool is dat. Het was een hele mooie ervaring en dit smaakte naar meer. Ik ben dat jaar een aantal keren op Papendal geweest om mee te doen aan de open trainingen. En zo werd ik gevraagd om in augustus 2019 mee te doen aan een tijdrit. Ik zette daar een mooie tijd neer en zo kwam ik in het talententeam terecht. Sinds afgelopen zomer ga ik halve dagen naar school zodat ik me goed kan richten op de dagelijkse trainingen. (zowel duur-, interval en krachttrainingen)

2020 zou hét jaar worden van de wedstrijden. Maar helaas door Corona liep dat iets anders en waren er maar een paar wedstrijden waar ik aan mee kon doen. Hier heb ik een mooie 3e plek behaald bij het NK wegwedstrijd en een 2e plek bij een NHC wedstrijd.

Een paar weken geleden ben ik in België geweest voor de ronde van Vlaanderen en de World Cup in Oostende. Super tof om als 17 jarige tussen allemaal professionals te mogen rijden en dit heeft mij nog meer gemotiveerd om nog beter te worden met als grote droom de Paralympische Spelen.

Om nog beter en sneller te worden wil ik heel graag de juiste Carbon wielen voor de wedstrijden en met het overgebleven geld zou ik graag willen trainen met een personal trainer in de sportschool, nu het weer mag.

 

Helpt u mij mee om mijn grote droom dichterbij te halen???? 

 

Mijn dank is groot. Mijn Donateurs

Anita Gommans-Steen
31 mei 2021
Reactie van donateur: Hallo Melanie, Ik hoop dat onze donatie jouw op weg helpt naar je doel, de paralympische spelen. Wij wensen jouw heel veel succes en we blijven je volgen hoor!!!?
€15,00
Anoniem
31 mei 2021
Reactie van donateur: Veel succes
€25,00

Mijn Updates

Pinned Items
Recent Activities
 • Anita Gommans-Steen bedankt voor uw donatie
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  Bericht wordt gecontroleerd
  Stream item succesvol gepubliceerd. Item is nu zichtbaar op uw stream.
Er zijn hier nog geen activiteiten