1% van €10.000,00
251 DAGEN TE GAAN

Dave Koelman en rugby Serious Business

Dave Koelman en rugby Serious Business

Mijn Verhaal

Dave Koelman, (bijna) 18 jaar en doe dit jaar A-level examen op Stamford Endowed School. Ik speel rugby in het 1e team van school en mag ook dit seizoen trainen bij Leicester Tigers Academy. 
Momenteel aan het revalideren van een kuitbeen blessure (gebroken tijdens een wedstrijd). Maar gelukkig sta ik alweer op het veld en hoop nu op speelminuten in het U18 Squad van de Tigers.

De selecties en trainingen voor het EK zijn in volle gang. Het EK voor U18 is in Poznan (Polen 23 maart t/m 1 april). Tevens ben ik benaderd of ik interesse heb om te trainen voor de selectie U20. Zij spelen het EK in Portugal (7 t/m 15 april). Kortom het wordt een druk jaar! 

Ik ben inmiddels druk bezig met het oriënteren wat te doen na Stamford. Ik heb me ingeschreven op verschillende Universiteiten in Engeland, want ik zou daar graag willen blijven rugbyen. De studie die ik wil gaan doen is Sports Science. Rugby op de universiteiten in Engeland is van hoog niveau. Studie, rugby op een universiteit en hopelijk dit te combineren met trainen bij een profclub hoop ik mijn droom waar te kunnen maken.

Van mijn hobby/sport - mijn beroep te maken!

De kosten voor studie - huisvesting en reizen moet ik zelf bij elkaar ziet te krijgen, vandaar het opzetten van mijn tweede donatiedoel. 
Andere bijkomende kosten zijn o.a. reiskosten en trainingskampen. Reiskosten die gemaakt dienen te worden voor het bijwonen van trainingen en wedstrijden met het Nederlandse team.

Mocht u mij willen sponsoren. Ik zal mij voor dan 100% inzetten om mijn droom na te streven. Super bedankt!

Meer lezen; bekijk ook mijn profiel (klik rechts op de pagina op PROFIEL)


Mijn Donateurs

Anoniem
10 januari 2018
Reactie van donateur: Begin is er Dave, succes!
€100,00

Mijn Updates

Pinned Items
Recent Activities
Er zijn hier nog geen activiteiten