37% van €1.500,00
21 DAGEN TE GAAN

Steun gezocht voor de financiering van de Rugby Academy

Steun gezocht voor de financiering van de Rugby Academy

Mijn Verhaal

Toen ik 6 jaar was ben ik met Rugby begonnen.  Mijn grote voorbeeld was en is nog steeds mijn opa, die vroeger rugby heeft gespeeld en meerdere keren Landskampioen is geweest en voor het Nederlands rugby team heeft gespeeld.

Ik ben zelf erg sportief en heb echt een passie voor rugby. Drie jaar geleden ben ik geselecteerd voor de RDD ( Rugby Development dagen ) en daardoor kan ik mij beter ontwikkelen als rugby speler en maak ik kans om als talentvolle speler te worden geselecteerd voor Jong Oranje.  Om nog meer en beter  te gaan trainen mocht ik vorig jaar naar de Rugby Academy. Hier train ik 4 x in de week 1,5 uur per dag tussen mijn schoollessen door en train ik 2x 1,5 uur bij mijn eigen Rugby Club Hilversum.

De Rugby Academy kost een hele boel geld, 1500 euro per schooljaar. Dit jaar is ook mijn broertje geselecteerd en heeft hij ook de kans om te mogen trainen op de Rugby academy ,dat betekent dat mijn moeder voor mij en voor hem dit grote bedrag moet betalen. Daarom ben ik op zoek naar sponsor om te helpen dit bedrag voor elkaar te krijgen.  Hierbij krijg ik de kans om mijn talent verder te kunnen ontwikkelen, als tegen prestatie zal ik super goed mijn best op school blijven doen. Ik zit nu in 2 VWO.Mijn Donateurs

Anoniem
15 mei 2020
Reactie van donateur: Succes Dion
€50,00
Yvonne van Gennip Talent Fonds
11 mei 2020
Reactie van donateur: Het Yvonne van Gennip Talent Fonds wenst je veel succes met je sportieve carrière!
€500,00

Mijn Updates

Pinned Items
Recent Activities
Er zijn hier nog geen activiteiten