4% van €10.000,00
106 DAGEN TE GAAN

Toekomst plannen

Toekomst plannen

Mijn Verhaal

Lieve familie, vrienden en kennissen,

Ik wil jullie onwijs bedanken met het behalen van mijn eerste donatiedoel. Ik ben sinds 30 april in New Zealand en heb het onwijs naar mijn zin. Ik heb het zo erg naar mijn zin dat ik besloten heb langer dan drie maanden te blijven. Ik blijf sowieso tot eind van dit jaar en misschien wel langer, net wat de kansen hier zijn. 

Na het opstarten van mijn eerste donatie doel, heb ik wat rugby doelen kunnen afvinken. Ik heb voor Nederland mogen spelen in de halve en in de finale van het EK 2019. Ik ben op tryout geweest bij Toulouse en momenteel speel en train ik in New Zealand. 

Ik mocht naar Toulouse om daar te gaan spelen voor Espoirs, het U23 team. Echter heb ik deze kans afgeslagen. De reden dat ik niet voor het eerste team mocht uitkomen is, dat ze me te onervaren en te jong vonden op dit moment. Wat te begrijpen is, aangezien dit pas mijn tweede seizoen rugby is. Omdat ik het zo naar mijn zin heb hier in New Zealand en de kans had om langer te blijven heb ik die aangenomen. Ik ga mezelf hier meer ontwikkelen. Volgend jaar mag ik nogmaals terugkomen bij Toulouse voor een nieuwe tryout.

Hier in New Zealand gaat het erg goed. Ik speel bij de club "The Mount" en speel op de positie open flanker (7). Dit is anders dan thuis waar ik op de eerste rij (hooker voornamelijk) speel. Maar ik vind het erg leuk. Ik doe nog wel de line-outs ingooien maar de positie in de scrum is anders. Ook mag ik mee trainen met de Volcanix, het regionale team van The Bay of Plenty omgeving. Dit is natuurlijk een hele toffe ervaring om te mogen doen en meemaken.

Omdat ik hier langer blijf start ik een tweede donatiedoel om te kunnen betalen voor mijn huur, trainingen en voeding. Als ik langer blijf dan december kan ik niet starten aan de HvA. Ik ga hier in New Zealand dan beginnen met school. Ik ga HBO-rechten studeren aan de LOI. Mijn examens moet ik dan afnemen bij de Nederlandse ambassade. De ambassade in New Zealand is in Wellington. Wellington ligt zo 550 km van Mount Maunganui af en zal ik dus heen moeten vliegen. Kosten van een examen bij de ambassade zijn € 150,-. Hoe leuk rugby ook is, de kans is erg klein dat ik er van kan leven. Het is voor mij persoonlijk erg belangrijk mezelf te focussen op een carrière voor later. 

Als jullie mij willen helpen met het behalen van mijn doel, ben ik jullie heel dankbaar.

Groetjes,
LynnMijn Donateurs

Vera
08 juli 2019
Reactie van donateur: Je raad wel van wie
€250,00
Jooske
07 juli 2019
Reactie van donateur: plus je RETOUR ticket!
€100,00

Mijn Updates

Pinned Items
Recent Activities
Er zijn hier nog geen activiteiten