Afgerond
0 DAGEN TE GAAN

Work hard so there are no regrets

Work hard so there are no regrets

Mijn Verhaal

Dave Koelman, bijna 20 jaar en speel sinds september 2015 rugby. Na 2 seizoen in Nederland ben ik naar Engeland verhuisd. Om precies te zijn naar Stamford. Daar heb ik op school gezeten en uiteraard rugby gespeeld. Naast rugby op school heb ik ook twee jaar mogen trainen en spelen bij de Acadamy van Leicester Tigers. In maart 2018 zijn we ongeslagen kampioen van Engeland geworden met het team U18. Het plan was om daar te blijven maar ik heb er uiteindelijk toch voor gekozen om ervaring op te doen in New Zealand. Daar heb ik mogen spelen bij Massey en heb uiteindelijk het team gehaald bij North Harbouw U19. Na het Jock Hobbs National U19 tournament ben ik teruggevlogen naar Europa om direct te starten bij de Espoirs van Brive.

C A Briviste Correze hadden mij zien spelen op de EK in Portugal en wilde mij graag bij de squad hebben.

Brive is een van de Top 14 clubs in Frankrijk. Omdat ik het seizoen in NZ wilde afmaken heb ik het pre-season gemist bij Brive. Maar gelukkig heb ik direct kunnen aanhaken en heb ik al meerdere wedstrijden als nummer 8 mogen starten.

De bedoeling is hier om 2 seizoenen te blijven, daarvoor krijg ik kost en inwoning en wat zakgeld. Echter is dit bij lange na niet toereikend om van te leven en om zo nu en dan terug te vliegen naar Nederland.

Voor Nederland U20 komen we in maart wederom uit op de EK en zijn er trainingsweekenden gepland waarvoor ik graag wil terugkomen.

Wilt u mij ondersteun, dan ben ik zeer dankbaar en zal er alles aan doen om mijn droom te verwezenlijken.

Uiteraard zal ik u op de hoogte houden.

 

DaveMijn Donateurs

Anoniem
16 juni 2020
€750,00
Anoniem
14 mei 2020
Reactie van donateur: EUR 500 voor Dave. Succes!
€500,00
Anoniem
16 maart 2020
€1.000,00
Anoniem
09 februari 2020
€100,00

Mijn Updates

Pinned Items
Recent Activities
Er zijn hier nog geen activiteiten