Afgerond
0 DAGEN TE GAAN

LET OP:

Per 01-01-2022 is dit platform niet meer actief en gaan we over op ons nieuwe crowdfundingplatform op https://yvgtf.nl Dit nieuwe platform zit vol nieuwe en sterk verbeterde features voor talenten en donateurs. Het is daarom vanaf 01-12-2021 niet meer mogelijk je hier als talent of team te registreren. Alle donatiedoelen blijven gewoon actief en worden automatisch beindigd op 01-01-2021. We leggen nu de laatste hand aan ons nieuwe platform en we verwachten dat je daar half december je account kunt maken. Hou het nieuws in de gaten op de socials en via https://yvgtf.nl en zorg dat je vanaf half december je nieuwe account opent op yvgtf.nl.

Op naar de wereldtop

Op naar de wereldtop

Mijn Verhaal

Hallo allemaal,

Ik ben Dylan Smulders en ben 16 jaar, Ik beoefen sinds mijn 5e jaar judo. Sinds een jaar of vier beoefen ik Sambo worstelen en voor de training van Sambo beoefen ik daarnaast ook MMA en BJJ – (Brazilian Jiu Jitsu) om nog beter te kunnen worden in het Sambo worstelen. Sambo is een combinatie van judo en worstelen en komt oorspronkelijk uit Rusland. Voor mijn studie zit ik op het MBO megatronica middenkader engineering te Nieuwegein.

Mijn basis in verdedigingssporten is ontstaan vanuit het judo wat ik altijd met plezier heb gedaan. Sinds 2015 ben ik Nederlands Kampioen Sambo worstelen in de leeftijdscategorie van 15 jaar en tot 18 jaar.

Door deze prestaties ben ik geselecteerd door de Sambobond voor het Nederlands team junioren. Hierdoor ben ik voor Nederland uitgekomen tijdens de Europese kampioenschappen in Kroatië en nu voor mag ik uitkomen op het WK junioren 2018 in Georgië. Daarnaast worden de toernooien vaak ver over de Nederlandse grens gehouden zoals in Servië, Tsjechië, Litouwen, Hongarije, Rusland, Engeland en Kroatië e.d.

U begrijpt dit kost heel veel geld die we grotendeels zelf moeten bekostigen en om beter te kunnen worden als Samboka heb ik veel trainingsuren, trainingsstages, wedstrijduren en materialen nodig.
Mijn ambitie is dat ik als Samboka mee kan draaien in de wereldtop en als nummer 1 op het podium te staan tussen alle Russen en Oekraïners.

Alle beetjes helpen dan ook ik hoop dan ook dat er voldoende sponsoren zijn die mij kunnen helpen om mijn doel te bereiken. Alle hulp is daarom ook welkom zodat ik mee kan draaien in de wereldtop.Mijn Donateurs

Het Groene Hart Koeriersdiensten B.V.
07 juni 2018
Reactie van donateur: Ha Dylan, veel succes in Georgie!
€800,00
Anoniem
31 mei 2018
Reactie van donateur: Dylan ouwe knuffelbeer knuffel ze kapot op het WK
€4,20
Anoniem
07 december 2017
€5,00

Mijn Updates

Pinned Items
Recent Activities
Er zijn hier nog geen activiteiten