Afgerond
0 DAGEN TE GAAN

LET OP:

Per 01-01-2022 is dit platform niet meer actief en gaan we over op ons nieuwe crowdfundingplatform op https://yvgtf.nl Dit nieuwe platform zit vol nieuwe en sterk verbeterde features voor talenten en donateurs. Het is daarom vanaf 01-12-2021 niet meer mogelijk je hier als talent of team te registreren. Alle donatiedoelen blijven gewoon actief en worden automatisch beindigd op 01-01-2021. We leggen nu de laatste hand aan ons nieuwe platform en we verwachten dat je daar half december je account kunt maken. Hou het nieuws in de gaten op de socials en via https://yvgtf.nl en zorg dat je vanaf half december je nieuwe account opent op yvgtf.nl.

Internationale wedstrijden, nieuwe schaatsen, extra choreo lessen.

Internationale wedstrijden, nieuwe schaatsen, extra choreo lessen.

Mijn Verhaal

Hallo..... Ik ben Baukje van Kuijlenborg, 13 jaar en woon in Ophemert.

Mijn passie is kunstschaatsen. Ik schaats nu ongeveer 7 jaar bij BKV den Bosch. Ik train ongeveer 23 uur per week. Dit is niet alleen ijstraining maar ook conditie, sprongkracht en ballet. Mijn doel is om mee te doen aan EK en WK wedstrijden. Als ik dat bereikt heb wil ik op naar de Olympisch Spelen. Ik vind kunstschaatsen leuk omdat ik me dan helemaal in kan leven op de kur muziek en het springen super gaaf vind. Ik zit op het Rodenborg college in Rosmalen en doe de Havo. Deze school bied topsporters de kans om school en training samen te kunnen doen. Zei passen mijn schoolrooster aan op mijn trainingsuren. Ik ga s`morgens met auto naar school en van daaruit op mijn vouwfiets door naar de ijsbaan in den Bosch.

Sinds augustus 2016 ben ik toegevoegd aan het talenten team van SKN wat word geleid door Joan Haanappel. SKN bied aan 10 geselecteerde schaatsers kampen aan in den Haag. Daar worden we dan getraind door Chris Horwerd. Dat zijn pittige weken maar super leuk om aan mee te mogen doen. Dit resulteerde op 1 oktober 2016 dat ik Gewestelijk Kampioen werd. Tijdens het NK in februari 2017 ben ik Nederlands Kampioen geworden in den Haag.

Mijn droom is mee doen aan de Olympische spelen. Dit betekend de komende jaren heel veel trainen in binnen en buitenland. Helaas is dit niet mogelijk zonder financiele steun. Een buitenlands kamp kost al snel 1500 euro. Daar komt dan nog eens bij dat ik elk half jaar nieuwe schaatsen nodig heb die ongeveer 850 euro kosten. Om niet te vergeten heb ik ook trainings kleren nodig die ook al snel 100 euro kosten voor een broek plus een shirt. Dan zijn er ook nog de wedstrijd kosten, reiskosten, schaatspakjes, kuren die gemaakt moeten worden en trainingskosten.

Mijn donatiedoel is nu voor internationale wedstrijden en extra choreo lessen. Kosten ongeveer 2500 euro.

 Mijn Donateurs

Jeannet Schothorst-van Kooij
12 februari 2017
€150,00
Jeannet Schothorst-van Kooij
12 februari 2017
€150,00
Geertje van Kessel
07 februari 2017
Reactie van donateur: Geertje van Kessel wenst je veel succes
€20,00
anoniem
31 januari 2017
Reactie van donateur: Baukje en Familie Dank je voor de gastvrijheid en heel veel succes met trainen. Op naar het volgende succes. De collega's
€500,00
Anoniem
31 januari 2017
Reactie van donateur: Baukje en Familie Dank je voor de gastvrijheid en heel veel succes met trainen. Op naar het volgende succes. De collega's
€500,00
Hein Beijer
25 januari 2017
Reactie van donateur: Hein en Tineke wensen je veel succes
€20,00

Mijn Updates

Pinned Items
Recent Activities
 • Zaterdag 25 Februari heb ik deel genomen aan het NK/CC kunstschaatsen in den Haag.


  Ik had startnummer 1 van 13 meisjes die mee mochten doen.  34.20 puntenbleek genoeg om 2 keer goud mee naar huis te nemen. Ik ben super blij en wil iedereen die mij steunt enorm bedanken.


  Liefs Baukje.

  0
  0
  0
  0
  0
  0
  Bericht wordt gecontroleerd
  Stream item succesvol gepubliceerd. Item is nu zichtbaar op uw stream.
Er zijn hier nog geen activiteiten