0% van €5.000,00
25 DAGEN TE GAAN

LET OP:

Per 01-01-2022 is dit platform niet meer actief en gaan we over op ons nieuwe crowdfundingplatform op https://yvgtf.nl Dit nieuwe platform zit vol nieuwe en sterk verbeterde features voor talenten en donateurs. Het is daarom vanaf 01-12-2021 niet meer mogelijk je hier als talent of team te registreren. Alle donatiedoelen blijven gewoon actief en worden automatisch beindigd op 01-01-2021. We leggen nu de laatste hand aan ons nieuwe platform en we verwachten dat je daar half december je account kunt maken. Hou het nieuws in de gaten op de socials en via https://yvgtf.nl en zorg dat je vanaf half december je nieuwe account opent op yvgtf.nl.

internationale droom

internationale droom

Mijn Verhaal

Het Seizoen is begonnen!!!

 

Het wedstrijdseizoen is eindelijk weer begonnen, in een nieuwe categorie "Advanced Novice" waarin ik dit seizoen mag uitkomen zal ik vanaf dit seizoen elke wedstrijd 2 küren schaatsen kort en lang.

9 en 10 October eerste wedstrijd in Den Bosch gehad, in een deelnemersveld van 18 meisjes ben ik als allerjongste deelnemer 2de geworden, dit geeft natuurlijk extra kracht voor alle wedstrijden die nog komen gaan dit seizoen.

Mijn aspiraties zijn om bij zowel de nationale als de internationale wedstrijden met de top mee te komen. over 10 dagen zal mijn eerste internationale wedstrijd van het seizoen zijn te weten de NRW-trophy in Duitsland, daarna volgt als het goed is Budapest (Hongarije), Heerenveen, Alkmaar, Hasselt (België), Den Haag en Luxemburg.

Nadat het wedstrijdseizoen is afgelopen zullen uiteraard weer de "internationale" schaatskampen volgen. Afgelopen zomer heb ik 1 week in Courchevel met Mishin mogen trainen, daarna 2 weken in Mechelen gevolgd door 2 weken in Slovenië, 2 weken in Hasselt en als afsluiter 1 week op de thuisbasis in Tilburg.

Uiteraard vergen al deze wedstrijden en trainingskampen (Financieel) veel van mijn ouders, zeker na een zeer vervelende periode van corona (mamma noodgedwongen voor 9 maanden gesloten met haar bedrijf) en heeft onze buffer er aardig doorheen gejaagd. Hierom vragen wij hulp, jullie hulp!

Om aan de top te komen en te blijven kost heel veel: 6 dagen per week training, Schaatsen, wedstrijdpakjes, reizen en overnachtingen voor wedstrijden en kampen en dan nog van en naar trainingen rijden a ruim 60000 km per jaar. Dit gaat niet in de koude kleren zitten en daarom ook mijn vraag: Kunnen jullie mij en mijn ouders helpen?

 

Angel: Kunstrijden is mijn droom en mijn passie, mijn leven en mijn liefde. Ik kan alles kwijt in het schaatsen mijn gevoel en emoties mijn energie en mijn plezier maar dit alles wel zeer gefocust met maar 1 doel voor ogen: bij de wereldtop gaan behoren.

 Mijn Donateurs


Mijn Updates

Pinned Items
Recent Activities
Er zijn hier nog geen activiteiten