Succesvol
0 DAGEN TE GAAN

buitenlandse trainings stages

buitenlandse trainings stages

Mijn Verhaal

Ik ben Caya Scheepens, ik ben 15 jaar en Nederlands kampioen bij de junioren en ik doe aan de zeer mooie maar ook moeilijke sport kunstschaatsen. Het aankomend seizoen is een zeer belangrijke stap voor mij. De kans dat ik kan aansluiten bij de EUROPESE TOP is zeer aanwezig. Dit wil ik doen door mezelf via internationale ISU WEDSTRIJDEN te plaatsen voor het JUNIOR WERELDKAMPIOENSCHAP. De voorbereidingen daarvoor moeten gedurende de maanden mei, juni, juli en augustus plaatsvinden. Dit moet ik doen via buitenlandse training stages daar er in Nederland niet genoeg ijsbanen open zijn in deze periode. Ook de mensen waar ik daar mee train zijn van hetzelfde niveau of zelfs nog beter dan mij, waardoor ik beter kan trainen. Het is de eerste grote stap richting de Europese en wereldkampioenschappen bij de senioren. Alle ingrediënten zijn bij mij aanwezig om daar te komen. Het uiteindelijke doel is in 2022 de olympische spelen. Het grootste struikelblok is GELD. Kunstschaatsen is een dure sport. Naast de maandelijkse kosten(trainerskosten, ijshuur, brandstof) ongeveer €650 per maand komen daar ook nog de buitenlandse wedstrijden bij die toch zeker €500 per wedstrijd kosten. Dit kunnen mijn ouders niet meer bekostigen waardoor mijn schaats carriere in gevaar kan komen en ik mijn droom niet meer zou kunnen dromen of waar zou kunnen maken. Voor dit seizoen heb ik dus een bedrag van €2000 nodig voor de buitenlandse wedstrijden te kunnen rijden. MENSEN HELP MIJ EN IK ZET NEDERLAND OP DE WERELDKAART MET KUNSTSCHAATSEN. CAYA SCHEEPENSMijn Donateurs

Yvonne van Gennip Talent Fonds
27 juni 2018
Reactie van donateur: Het Yvonne van Gennip Talent Fonds wenst je veel succes met je sportieve carrière!
€1.500,00
Jaap de Groot
05 maart 2018
Reactie van donateur: Veel succes Caya!
€10,00
Rik Bergman
03 maart 2018
Reactie van donateur: Veel succes Caya! Groeten van Rik en Heike
€500,00
Jaap de Groot
28 september 2017
Reactie van donateur: Veel succes Caya!
€10,00

Mijn Updates

Pinned Items
Recent Activities
 • Het seizoen begint weer. Weer nieuwe en hogere doelstellingen die heel veel trainingsarbeid en doorzettingsvermogen van mij eisen, maar ÏK GA ERVOOR".
  Met uw steun op welk vlak dan ook wil ik proberen mijn doel te bereiken. Klik op mijn donatiedoel en help mij naar "DE TOP".
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  Bericht wordt gecontroleerd
  Stream item succesvol gepubliceerd. Item is nu zichtbaar op uw stream.
Er zijn hier nog geen activiteiten