0% van €1.500,00
105 DAGEN TE GAAN

KEEP WORKING

KEEP WORKING

Mijn Verhaal

Beste Sportliefhebber,

Graag wil ik mezelf voorstellen. Ik ben Lindsay van Zundert en ik ben het afgelopen seizoen voor de vierde keer op het NK in de Uithof in Den Haag, Nederlands Kampioene geworden. Ik ben geboren op 1 februari 2005 en ben dus 15 jaar oud. Ik woon in Etten-Leur.

Toen ik met mijn familie een weekje in de Winter Efteling - Bosrijk was had ik alleen maar interesse in het schaatsen op het kunstijsbaantje. Op mijn 7e verjaardag kreeg ik een proefles cadeau en zo is mijn passie voor het kunstrijden begonnen.

De afgelopen jaren heb ik in België getraind en daar deed ik ook aan de wedstrijden mee. In 2014 ben ik Belgisch Kampioene geworden in de categorie Miniemen. Maar ik ben natuurlijk Nederlandse en daarom liet ik mij tijdens mijn eerste Nederlands Kampioenschap van mijn beste kant zien. Daar werd ik gelijk in de categorie Advanced Novice 1ste. Het jaar daarop wist ik mijn titel te behouden. Ik wilde graag doorgroeien en dat deed ik in de categorie Junioren. Waar ik twee jaar achtereen de titel Kampioene wist te behalen. Ook reed ik dit seizoen voor het eerst een Junioren Grand Prix en mijn deelname aan het WKJ in Tallinn was een droom om niet te vergeten. Nu is het tijd voor een nieuwe uitdaging in de categorie Senioren. 

Na mijn eerste Nederlands Kampioenschap ben ik opgenomen in het Top Talentteam van Stichting Kunstrijden Nederland van Joan Haanappel. SKN zorgt voor vier fantastische trainingskampen per jaar. Waar ik al met veel plezier gebruik van heb mogen maken. Ik ben er erg dankbaar voor dat ik de kans heb gekregen hier te mogen leren van een geweldige coach Chris Howarth. Eens per jaar komt de choreograaf, Benoit Richaud.

Momenteel train ik in België – Wilrijk bij Ans Bockland maar natuurlijk doe ik het komende seizoen aan de Nederlandse wedstrijden mee. Komend seizoen rij ik dan voor het eerst in de categorie Senioren. Mijn doel is natuurlijk in deze categorie ook de Nederlandse titel te behalen. Maar ook in de buitenlandse wedstrijden, een Junior Grand Prix en hopelijk een WK en EK wil ik graag mooie prestaties wegzetten. Ik volg hetvoortgezet onderwijs in Breda. Deze school biedt vele mogelijkheden om mijn passie te combineren met school. Gemiddeld train ik zo’n 21 uur per week.

Deze zomer ga ik een stage volgenin Courchevel (Franse Alpen) op 1850 meter hoogte. Hier zijn de buitenlandse topcoaches coaches Linda van Troyen en Benoit Richaud (choreograaf). En ook zal mijn eigen trainer meegaan. 

Naast mijn doel om dit jaar ook in het buitenland mooie prestaties te behalen en wedstrijdervaringen op te doen wil ik graag groeien en hard werken om volgend jaar twee nieuwe kuren weg te zetten. Kunstrijden is een dure sport, denk hierbij aan; ijshuur, trainerskosten, wedstrijdgeld, kleding, schaatsen, vervoer en verblijf etc. Steunt u mij ook  om mijn doel te halen zodat ik kan deelnemen aan buitenlandse stages, wedstrijden en prive trainingen kan volgen? Op mijn inzet kunt u rekenen!

Make my dream come true!

Bedankt voor uw vertrouwen en veel liefs,

Lindsay van ZundertMijn Donateurs


Mijn Updates

Pinned Items
Recent Activities
 • Opnieuw Nederlands Kampioen 2018
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  Bericht wordt gecontroleerd
  Stream item succesvol gepubliceerd. Item is nu zichtbaar op uw stream.
Er zijn hier nog geen activiteiten