Afgerond
0 DAGEN TE GAAN

Kwalificatie EK en WK

Kwalificatie EK en WK

Mijn Verhaal

Kunstschaatsen , wat een prachtige sport. Ik beoefen deze sport al 9 jaar en niet onverdienstelijk. Tweemaal Nederlands kampioen, tweemaal zilver en eenmaal brons. Ook alle doelstellingen van het afgelopen jaar zijn gehaald. Middels het hoogste gemiddelde van het seizoen heb ik kwalificaties afgedwongen naar de European Youth Olympic Games in Saralevo en ook The junior world Championships in Zagreb. Volgend seizoen ga ik Junior en Senior rijden. Hier wil ik mijzelf goed op voorbereiden en dat doe ik door in de zomer naar Canada en Amerika te gaan trainen. Ook krijg ik een nieuwe kür en dat gebeurt in samenwerking met een andere choreograaf. Tevens hoort daar ook weer een nieuw kür pak bij. Al met al weer een hele uitdaging om een nieuw seizoen in te gaan. Helaas kost kunstschaatsen heel veel geld zo ook deze voorbereiding. Ik wil op naar de top en mijn doel is om over twee jaar ALS EERSTE KUNSTSCHAATSER SINDS 46 JAAR weer op de OLYMPISCHE SPELEN te staan. Dus vraag ik uw steun, help mij en samen gaan we naar de top!!!!!


Mijn Donateurs

Rik Bergman
08 augustus 2019
Reactie van donateur: Succes komend seizoen! Groetjes van Rik en Heike
€500,00
Yvonne van Gennip Talent Fonds
28 mei 2019
Reactie van donateur: Het Yvonne van Gennip Talent Fonds wenst je veel succes met je sportieve carrière!
€1.000,00

Mijn Updates

Pinned Items
Recent Activities
 • Het seizoen begint weer. Weer nieuwe en hogere doelstellingen die heel veel trainingsarbeid en doorzettingsvermogen van mij eisen, maar ÏK GA ERVOOR".
  Met uw steun op welk vlak dan ook wil ik proberen mijn doel te bereiken. Klik op mijn donatiedoel en help mij naar "DE TOP".
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  Bericht wordt gecontroleerd
  Stream item succesvol gepubliceerd. Item is nu zichtbaar op uw stream.
Er zijn hier nog geen activiteiten