Afgerond
0 DAGEN TE GAAN

Trainingstages in binnen en buitenland

Trainingstages in binnen en buitenland

Mijn Verhaal

Hallo ik ben Caya en heb heel hard uw steun nodig. Ik schaats in de top van Nederland en heb dit jaar mijn doelstellingen weer gehaald. Een podiumplaats en twee nieuwe sprongen die vereist zijn om een categorie hoger te mogen schaatsen. Ik ga volgend jaar weer als jongste een categorie in nl. de junioren. In de junioren kan je punten verzamelen waarmee je op internationale jeugd grand prixs mag uit komen. Dit betekent nog moeilijkere kuren met zeker triple sprongen erin. Dit vereist hard werken en doorzettingsvermogen. Helaas is kunstschaatsen een hele dure sport vanwege de vele faciliteiten die je nodig hebt, zoals ijs, schaatsen, pakjes, fitness, choreograaf, balletles, conditie en krachttraining enz enz. Dit alles kost veel geld. Graag wil ik uw steun vragen voor aankomende zomer om mijn buitenlandse trainingsstage in Duitsland mogelijk te maken zodat ik mij op het nieuwe wedstrijd seizoen als allerjongste in de junioren een goede start mag geven.Mijn Donateurs

fam. de Wijs
25 juni 2016
Reactie van donateur: Caya ,je werkt er keihard voor, je bent een echte Madese topper. Afzender Fam de Wijs
€10,00
Suus
02 juni 2016
€50,00
jean en wim
27 mei 2016
Reactie van donateur: Caya heel veel succes, en veel leesplezier liefs opa jean en wim
€65,00
Karin
11 mei 2016
€10,00
Caya Scheepens
12 april 2016
€10,00

Mijn Updates

Pinned Items
Recent Activities
 • Het seizoen begint weer. Weer nieuwe en hogere doelstellingen die heel veel trainingsarbeid en doorzettingsvermogen van mij eisen, maar ÏK GA ERVOOR".
  Met uw steun op welk vlak dan ook wil ik proberen mijn doel te bereiken. Klik op mijn donatiedoel en help mij naar "DE TOP".
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  Bericht wordt gecontroleerd
  Stream item succesvol gepubliceerd. Item is nu zichtbaar op uw stream.
Er zijn hier nog geen activiteiten