Afgerond
0 DAGEN TE GAAN

LET OP:

Per 01-01-2022 is dit platform niet meer actief en gaan we over op ons nieuwe crowdfundingplatform op https://yvgtf.nl Dit nieuwe platform zit vol nieuwe en sterk verbeterde features voor talenten en donateurs. Het is daarom vanaf 01-12-2021 niet meer mogelijk je hier als talent of team te registreren. Alle donatiedoelen blijven gewoon actief en worden automatisch beindigd op 01-01-2021. We leggen nu de laatste hand aan ons nieuwe platform en we verwachten dat je daar half december je account kunt maken. Hou het nieuws in de gaten op de socials en via https://yvgtf.nl en zorg dat je vanaf half december je nieuwe account opent op yvgtf.nl.

Op weg naar de TOP in Europa

Op weg naar de TOP in Europa

Mijn Verhaal

Om mijn doelen te halen en mijn progressie van afgelopen maanden nog beter te laten verlopen, moet ik naast de nationale selectiewedstrijden ook buitenlandse wedstrijden rijden. De KNSB heeft mij al een buitenlandse wedstrijd gegeven, maar betaald niet alle kosten. De kosten die bij andere wedstrijden in het buitenland komt kijken zijn behoorlijk hoog, reizen, hotelkosten, trainerskosten enz enz. In mijn eerste wedstrijd op nationaal niveau zat ik bijna aan de norm voor uitzending naar het jeugd WK. Het zou toch zuur zijn als ik mezelf zou kwalificeren , ik door geld gebrek niet zou kunnen gaan. Met uw steun heb ik die mogelijkheden wel, want mijn ouders doen al zoveel maar kunnen ook niet alles op brengen.


Mijn Donateurs


Mijn Updates

Pinned Items
Recent Activities
 • Het seizoen begint weer. Weer nieuwe en hogere doelstellingen die heel veel trainingsarbeid en doorzettingsvermogen van mij eisen, maar ÏK GA ERVOOR".
  Met uw steun op welk vlak dan ook wil ik proberen mijn doel te bereiken. Klik op mijn donatiedoel en help mij naar "DE TOP".
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  Bericht wordt gecontroleerd
  Stream item succesvol gepubliceerd. Item is nu zichtbaar op uw stream.
Er zijn hier nog geen activiteiten