Afgerond
0 DAGEN TE GAAN

Support Roos to Russia

Support Roos to Russia

Mijn Verhaal

Ik wil me graag verder ontwikkelen als kunstrijdster terwijl ik tegelijkertijd ook mezelf als persoon ontwikkel. Canada en Rusland zijn natuurlijk de kunstschaatslanden bij uitstek en daarom wil ik zodra het weer kan graag deze landen bezoeken om hier stages te volgen. Met Niki Wories ga ik een week naar Canada. De reis naar Rusland wil ik daarna gaan maken samen met mijn zusje. Zij is 9 jaar en staat al sinds haar 4e op het ijs. Sinds een tijdje ben ik ook al de Russische taal aan het leren zodat ik me verstaanbaar kan maken en de coaches daar beter kan begrijpen. 

Het is inmiddels een bekend verhaal. Kunstrijden is een dure sport en alle kosten komen voor eigen rekening. Vluchten, verblijf, materiaal, trainingen, privé-lessen, personal training, wedstrijden .... overal zit een prijskaartje aan. En in ons geval dus keer 2!

Ik heb er zin in om het beste uit mezelf te gaan halen, zeker na deze onduidelijke covid-19 periode zonder wedstrijden. Mezelf voorbereiden op het volgende seizoen is daarom het beste wat ik nu kan doen. Om straks mijn plannen te kunnen gaan uitvoeren zal ik nu alvast moeten zorgen voor een goed gevuld spaarpotje. Spaart u met mij mee? Mijn Donateurs

Het VitamineVrouwtje
29 maart 2021
Reactie van donateur: Zoals beloofd ook van het plaatselijke VitamineVrouwtje een bijdrage om jou te steunen in het behalen van jouw doelen. Wij blijven je volgen Roos.
€1.500,00
Anoniem
29 maart 2021
Reactie van donateur: Dankjewel voor de steun door middel van je aankopen Katja en Karin.
€125,00
Anoniem
05 maart 2021
Reactie van donateur: Dankjewel voor jullie aankopen Amber en Monique!
€195,00
Anoniem
13 januari 2021
Reactie van donateur: Dankjewel Esther voor je bijdrage middels een aankoop!
€125,00
Anoniem
08 januari 2021
Reactie van donateur: Dankjewel Biona, Smilla, Sandy, Christine voor jullie aankopen
€559,00
Anoniem
23 november 2020
Reactie van donateur: Proud to be your sponsor! Make your dreams come true!
€10.000,00

Mijn Updates

Pinned Items
Recent Activities
Er zijn hier nog geen activiteiten