Succesvol
0 DAGEN TE GAAN

Trainingsstage op wereldniveau

Trainingsstage op wereldniveau

Mijn Verhaal

Hallo iedereen,

 

Mijn naam is Angel Delevaque, kom uit Dordrecht en ben 9 jaar oud!

Sinds het najaar van 2014 zit ik op kunstschaatsen bij mijn club DDD (kunstrijvereniging De Drechtsteden Dordrecht) dus ik schaats nu al ongeveer 5 jaar.

Ik heb een hele mooie kans aangeboden om aankomende zomer 8 weken in het buitenland te gaan trainen met de top. Afgelopen zomer was ik op trainingsstage in Spanje met oud wereldkampioen Javier Fernandez. De olympische coach Tracy Wilson, benaderde mij of ik misschien in Canada zou willen trainen. En niet zo maar trainen. Trainen met de beste coaches van de wereld en samen met de huidige wereldtop. En nog mooier, als dat goed gaat zou ik zelfs een jaar mogen blijven om te trainen. 

Een mooiere ervaring bestaat er niet en ik ben er dan ook elke dag mee bezig. In plaats van 20 uur trainen, 30 a 40 uur trainen; trainen op de schitterendste banen en wie weet zelfs meedoen aan internationale wedstrijden. Europese kampioenschappen, (jeugd) olympische spelen en (junior) grand prix wedstrijden. Als Nederlander denk je dan al snel pfoe, maar de coach gelooft er heilig in.

Om deze trainingsstage mogelijk te maken is er uiteraard geld nodig, heel veel geld. Denk aan de traingstage zelf (ongeveer € 15.000) vliegtickets (ongeveer € 2750) vervoer van en naar de ijsbaan ( € 4500) woning en eten (ongeveer € 5600). En dit is alleen nog maar voor de eerste stage. Mijn ouders betalen uiteraard het meeste zelf, maar moeten er ook alles voor laten. Zij doen dit met heel veel liefde en hebben er alles voor over zodat ik mijn dromen kan waarmaken.

Gelukkig heb ik al een aantal lieve en mooie sponsors die mij al op diverse vlakken helpen.  Maar om mijn doel te bereiken heb ik uw hulp nodig. Als u een warm hart heeft voor kunstrijden en mij de kans wil gunnen om mee te tellen op international niveau? Doneer dan nu!


Angel DelevaqueMijn Donateurs

M. Delevaque klusservice
29 mei 2020
Reactie van donateur: Hopelijk komen al je dromen uit, laat dit je in ieder geval goed op weg helpen
€16.000,00
Pappa en mamma
13 mei 2020
€10,00
Jeroen Meel
16 februari 2020
Reactie van donateur: succes!
€20,00

Mijn Updates

Pinned Items
Recent Activities
Er zijn hier nog geen activiteiten