0% van €10.000,00
132 DAGEN TE GAAN

Trainingsstage op wereldniveau

Trainingsstage op wereldniveau

Mijn Verhaal

Hallo iedereen,

 

Mijn naam is Angel Delevaque, 9 jaar oud en ik kom uit Dordrecht!

Sinds het najaar van 2014 zit ik op kunstschaatsen bij mijn club DDD (kunstrijvereniging De Drechtsteden Dordrecht) dus ik schaats nu al ongeveer 5 jaar.

Afgelopen zomer tijdens een trainingsstage in Spanje met oud wereldkampioen Javier Fernandez kreeg ik de kans aangeboden om aankomende zomer 8 weken in het buitenland te gaan trainen met de beste coaches in de wereld en te trainen met de huidige wereldtop als deze trainingsstage voor mij en de coaches bevalt mag ik een jaar blijven om te trainen aldaar. Een mooiere ervaring bestaat er op dit moment niet voor mij en dit houdt mij dan ook elke dag bezig. Uiteraard ga ik er alles aan doen om mij van mijn beste kant te laten zien. Deze kans betekend dat ik de kans krijg om ook op internationaal niveau echt mee kan gaan tellen aangezien de trainingsmogelijkheden in Nederland beperkt zijn tot ongeveer 20 uur training in de week en daar kan ik tussen de 30 en 40 uur in de week me volledig focussen op mijn passie, hobby en doel om Nederland mee te gaan laten tellen op internationale wedstrijden zoals de europees kampioenschap, (jeugd) olympische spelen en (junior) grand prix.

Om deze trainingsstage mogelijk te maken is er uiteraard geld nodig, heel veel geld denk aan de traingsstage zelf (ongeveer € 15.000,00) vliegtickets (ongeveer € 2750,00) vervoer van en naar de ijsbaan ( € 4500,00) woning en eten (ongeveer € 5600,00). Mijn ouders betalen uiteraard het meeste zelf, maar moeten er ook alles voor laten. Zij doen dit met heel veel liefde en hebben er alles voor over zodat ik mijn dromen kan waarmaken.

Gelukkig heb ik al een aantal lieve en mooie sponsors die mij op diverse vlakken helpen denk hierbij aan financiële bijdrages en trainingsmaterialen.

Maar....... om mijn doel te bereiken en deze kans te benutten heb ik uw hulp nodig.

Draagt u het kunstrijden een warm hart toe en gunt u mij de kans om mee te gaan tellen op internationaal niveau? Doneer dan nu!Mijn Donateurs


Mijn Updates

Pinned Items
Recent Activities
Er zijn hier nog geen activiteiten