Succesvol
0 DAGEN TE GAAN

ZOMERSTAGE FONDO ITALIE

ZOMERSTAGE FONDO ITALIE

Mijn Verhaal

Kunstrijden is kracht, elegantie en atletisch vermogen. De mooiste sport die er is!

Ik ben Linden van Bemmel (Amsterdam, 18 jaar). Al 12 jaar train ik dagelijks keihard om in mijn sport de internationale top te kunnen bereiken. Als Nederlands meisje moet je een lange adem hebben en doorzetten, want de internationale concurrentie is sterk en piepjong en beschikt over de beste faciliteiten, coaches en middelen. Gelukkig hebben we in Europa ook sterren als mijn grote voorbeeld Carolina Kostner, op haar 32-ste nog steeds een wereldtopper en een super elegante topsporter! Ik volg mijn eigen pad en kom stapje voor stapje dichter bij mijn doel. Dit seizoen had ik helaas tot twee keer toe te kampen met ernstige enkelblessures. Dat was qua wedstrijdritme en resultaten erg jammer, maar toch ben ik blij dat ik met hard werken en doorzetten weer enkele doelen heb kunnen realiseren. Mijn skating- en presentation skills zijn enorm verbeterd, ik heb veel internationale wedstrijdervaring opgedaan, en ik kwalificeerde mij ondanks alles toch weer voor de NK finales, waar ik in ieder geval een mooie korte kuur heb kunnen laten zien! Inmiddels is mijn eindexamen gymnasium achter de rug (en wacht ik de uitslag af) en heb ik met mijn fysiotherapeut hard gewerkt aan herstel en om weer topfit te worden! Dankzij de gulle giften van mijn donateurs via Talentboek kan ik in juni starten met de voorbereiding op het nieuwe wedstrijdseizoen tijdens een trainingskamp van 2 weken in Italië. Ik ben jullie enorm dankbaar voor deze steun, geweldig!!!

Topsporters trainen het hele jaar door! Daarom wil ik na een korte rustperiode begin juli, ontzettend graag weer keihard doorwerken. Mijn plan is deelname aan 3 weken zomertrainingskampen in Fondo en 1 week in Egna, in juli en augustus, met o.a. de beroemde Russische coach Alexander Michin. Hier kan ik veel extra trainingsuren maken en heel gericht werken aan nieuwe technische elementen en nieuwe wedstrijdküren. Mijn doel is volgend jaar uit te komen in de categorie senioren en mij ook in deze categorie weer te kwalificeren voor het NK. De kosten voor deze trainingskampen zijn 2600€ inclusief reis en verblijf (650 € per week). Daarvoor kan ik uw hulp hard gebruiken!

Het Yvonne van Gennip Talent Fonds gelooft in mij en zorgde met hun gift voor een prachtige start van deze nieuwe campagne: echt helemaal super, heel erg bedanktl!!! Ik hoop natuurlijk dat er ook dit keer weer mensen zijn die mijn sport kunstrijden een warm hart toedragen, die mijn inzet en doorzettingsvermogen waarderen en mij als jonge topsporter met een donatie willen helpen om mijn doelen te realiseren! 

Mijn aktie loopt binnenkort af, dus ik ga voor de eindspurt! Helpt u mee? Alvast heel hartelijk bedankt!Mijn Donateurs

Yvonne van Gennip Talent Fonds
28 mei 2019
Reactie van donateur: Het Yvonne van Gennip Talent Fonds wenst je veel succes met je sportieve carrière!
€750,00

Mijn Updates

Pinned Items
Recent Activities
Er zijn hier nog geen activiteiten