Succesvol
0 DAGEN TE GAAN

Aanschaf Maplez-ijzers

Aanschaf Maplez-ijzers

Mijn Verhaal

Hallo allemaal! Ik ben Esmee Visser, 21 jaar oud en schaatsen is mijn passie.

Deze sport beoefen ik al sinds mijn 8ste en ik heb sindsdien al meerdere (internationale) podiumplaatsen en Nederlandse titels op zak. Ik heb mij elk jaar verbeterd en zo ben ik steeds meer richting de top gegroeid. Afgelopen jaar werd ik 6e tijdens het NK senioren op de 5km. Ik voel dat er nog meer progressie in mij zit en ik geloof erin dat ik het tot de internationale top kan maken binnen niet al te lange tijd.

Het Nederlandse langebaanschaats-niveau is erg hoog waardoor als je je in Nederland kwalificeert, je op internationaal niveau ook echt mee kan doen om de prijzen. Om dit niveau te bereiken moet ik nog een stapje maken. 

Ik ben voortdurend bezig mijzelf te verbeteren op technisch, fysiek en mentaal vlak, maar ook op het gebied van materiaal. Mijn hele leven heb ik op Viking ijzers geschaatst. Deze zomer ben ik echter Maplez ijzers gaan testen op het zomerijs van Thialf. Ze bevielen mij goed en ik denk met deze ijzers de laatste stap naar de top te kunnen maken!

Met deze crowdfundactie hoop ik geld op te kunnen halen om de Maplez ijzers aan te kunnen schaffen. Omdat mijn leven nu in het teken staat van mijn sport (en mijn universitaire studie die ik er ook nog naast doe), heb ik geen tijd om te kunnen werken en geld te verdienen. Om aan topsport te kunnen doen heb ik veel steun van mijn ouders, maar deze is ook gelimiteerd. Ieder steuntje in de rug voor de aanschaf van beter materiaal, waarmee ik harder kan schaatsen, is daarom welkom. Met het begin van het nieuwe jaar, 2018, hoop ik genoeg geld verzameld te hebben. Het zou erg leuk zijn als u ook een donatie doet!

Bij donaties boven de 100 euro zou ik u (afhankelijk van wat en of u dat wilt) wat tips op het ijs kunnen geven of met u een leuk fietstochtje maken. Laat maar weten als u hier gebruik van wilt maken, dan houden we contact!

 

Mijn laatste stap richting de top is in zicht! Ik doe er alles aan om dit te bereiken, maar u kunt daar ook een handje bij helpen door te doneren!Mijn Donateurs

Anoniem
20 november 2017
Reactie van donateur: Esmee, heel veel succes!! Groet, Harry Boers Floritec Breeding
€500,00
Anoniem
20 november 2017
Reactie van donateur: Heeft veel succes!
€50,00
Anoniem
19 november 2017
Reactie van donateur: Ik zag je schaatsen. Hartstikke mooi!
€50,00
Anoniem
09 november 2017
Reactie van donateur: Veel succes in dit mooie schaatsseizoen. We blijven je volgen.
€50,00
Anoniem
24 oktober 2017
Reactie van donateur: Veel succes het komende schaatsseizoen
€100,00
Anoniem
06 september 2017
Reactie van donateur: Veel succes Esmee!
€50,00
Anoniem
05 september 2017
€100,00

Mijn Updates

Pinned Items
Recent Activities
Er zijn hier nog geen activiteiten