Afgerond
0 DAGEN TE GAAN

Fietscomputer kapot

Fietscomputer kapot

Mijn Verhaal

Mijn trouwe fietscomputer, Garmin Edge 1000, heeft het begeven na jaren trouwe dienst. De aan/uit-knop werkt niet meer en er zit een vlek in (?) het scherm. Daarom ben ik nu aan het sparen voor een nieuw, vervangend toestel, Garmin Edge 1030, dit is het vernieuwde model. De fietscomputer heb ik nodig om mij te voorzien van informatie tijdens de training, en naderhand mijn trainingsgegevens te kunnen analyseren. Hierdoor kan ik efficiënt en slim trainen, en steeds beter en beter worden. Een vervanger is dus heel belangrijk voor mij. Fietsen is voor schaatsers heel belangrijk naast het schaatsen, zowel in de zomer als in de winter. Daarom hoop ik aan het einde van seizoen 2019-2020, begin maart, het bedrag bij elkaar te hebben, zodat ik het volgende seizoen goed in kan gaan. Kunt u mij helpen?Mijn Donateurs

Anoniem
23 februari 2020
Reactie van donateur: Just a little help!
€100,00
Gemma Verkaart
02 februari 2020
Reactie van donateur: Succes!
€50,00
MC De Jong-Bosch
24 januari 2020
Reactie van donateur: Succes Reina!
€20,00
Martijn Japenga
21 januari 2020
€10,00
Niels Klein Koerkamp
21 januari 2020
Reactie van donateur: Je werkt er hard voor, dus deze donatie meer dan verdiend. Succes!
€100,00
Anoniem
20 januari 2020
Reactie van donateur: ???AN
€50,00
MRS
20 januari 2020
€75,00
Anoniem
19 januari 2020
Reactie van donateur: Succes!
€5,00

Mijn Updates

Pinned Items
Recent Activities
 • Twee donaties op een dag,  super bedankt Arend & Nanda en Angela!! De fietstocht laat nog even op zich wachten Arend & Nanda, maar de bidon komt naar je toe Angela.  Bedankt!

  0
  0
  0
  0
  0
  0
  Bericht wordt gecontroleerd
  Stream item succesvol gepubliceerd. Item is nu zichtbaar op uw stream.
 • Wauw 100 euro, bedankt voor uw donatie!! 

  0
  0
  0
  0
  0
  0
  Bericht wordt gecontroleerd
  Stream item succesvol gepubliceerd. Item is nu zichtbaar op uw stream.
 • Na de kerstdagen stond het NK afstanden op het programma. Op zondag 27 december reed ik de 1500m. Mijn persoonlijke record stond op 2.00,00. Mijn doel was een persoonlijk record rijden zodat ik onder die 'magische' twee minuten grens zou komen. Ik reed een tijd van 1.59,68 en dat betekende dus een PR en toetreding tot de club van onder de twee minuten!! Het NK was dus goed begonnen.


  Op de tweede dag werd de 3km verreden. Ik startte hier al in rit 2 en wist dus nog niet zo goed wat de mogelijkheden vandaag waren op het ijs. De race liep technisch erg goed en ik kon mijn rondetijden vlak houden. Hierdoor reed ik ook op de 3km een persoonlijk record: 4.09,01. Een verbetering van bijna drie seconden! Na mij moesten er nog veel dames rijden. Ik zag dat veel zich stuk beten op mijn tijd en er dus niet onder kwamen. Ik eindigde uiteindelijk op een mooie zevende plaats! Dit betekende dat ik mij ook had geplaatst voor de 5km de volgende dag. De 5km is voor mij nog een echte ontdekkingstocht, ik heb deze afstand nog maar enkel keren gereden. En het blijkt dat je de 5km leert beheersen door vaak te rijden, te oefenen dus.


  Dag drie mocht ik dus ook starten. In het begin van dit schaatsseizoen (oktober) reed ik een persoonlijk record in Inzell, daar ligt een erg goede ijsbaan. Beter dan Thialf! Ik ging er voor om ongeveer dezelfde tijd te rijden en vertrok dus met de gedachte om ongeveer dezelfde rondetijden als tijdens die race te rijden. Ik startte echter sneller en hierdoor was de kans op nog een PR aanwezig. Na vier rondes zat ik lekker in mijn slag en goed in de race waardoor ik de rondetijden redelijk vlak kon houden. En dit resulteerde, ja wel, in het derde persoonlijke record van dit NK! Ik reed naar een tijd van 7.12,32 en dit betekende een achtste plaats.

  0
  0
  0
  0
  0
  0
  Bericht wordt gecontroleerd
  Stream item succesvol gepubliceerd. Item is nu zichtbaar op uw stream.
Er zijn hier nog geen activiteiten