Afgerond
0 DAGEN TE GAAN

Help Jutta haar doelen te bereiken!

Help Jutta haar doelen te bereiken!

Mijn Verhaal

Mijn Doel

Mijn doel is om dit seizoen als eerste jaars A junior aan het WK junioren mee te doen in Finland. Mijn doel voor in de toekomst is Nederlands kampioen bij de senioren te worden en de Olympische spelen te behalen. Ik ben al goed onderweg met mijn Nederlandse titels van dit jaar, maar dit gaat natuurlijk niet vanzelf. Ik train veel en oefen verschillende sporten uit. Ik doe aan skeeleren wielrennen hardlopen krachttraining, shortrack en natuurlijk langebaan schaatsen.

De reden voor Talentboek

Doordat ik niet alleen schaats maar ook andere sporten doe voor het schaatsen is mijn sport heel duur, voor elke sport heb je namelijk alle spullen nodig : shorttrack schaatsen, langebaan schaatsen, ijzers, skeelers, wielen, wielrenfiets, kleding voor alle sporten, elk seizoen hardloopschoenen, bril, beschermers, helm, bovendien maak ik veel reiskosten en elk jaar zijn er vaste kosten om bij het team te trainen. Ik wil hier heel graag aan bijdragen en vind het heel jammer dat ik dit zelf nauwelijks kan met een bijbaantje. Dit zat er dit jaar namelijk niet in omdat ik eindexamen deed voor havo en daarnaast veel trainde. Nu ik net klaar ben met examens werk ik zover ik tijd heb naast het trainen bij mijn vaders bedrijf. Ik doe zo zuinig mogelijk met al mijn spullen maar na 5 seizoenen op dezelfde schaatsschoenen zijn ze een keer aan vervanging toe. Nadat mijn vader al deze tijd mijn sponsor is geweest, waar ik hem heel dankbaar voor ben, hoop ik met talentboek geld bij elkaar te verzamelen om een deel van mijn seizoen te vergoeden.

Waar spaar ik voor?

Ik spaar voor een deel van de kosten van het seizoen! Ik spaar voor nieuwe schaatsschoenen en het startbedrag voor het seizoen. De schaatsschoenen kosten 1000 en het bedrag voor het seizoen is voor het deel met het Gewest zuid-Holland 350 euro en het bedrag van Iskate 2250 euro.

Wat is mijn tegen prestatie?

Voor de mensen die 70 euro of meer sponsoren zal ik samen met mijn teamgenootje een schaatsclinic geven voor u zelf of uw kinderen! Voor de mensen die 200 euro sponseren komt daar bij dat uw logo op mijn website komt te staan : Juttaleerdam.nl

Ik ben dankbaar voor iedereen die mij en mijn sport steunt en help mijn doelen te bereiken voor komend seizoen en voor de toekomst!!

 Mijn Donateurs

St. Filiorum Future
06 september 2016
€2.000,00
Flynth adviseurs en accountants
29 augustus 2016
€70,00
Koppert Biological Systems
25 augustus 2016
€250,00
Plkw. P. van Geest Maasland BV
16 augustus 2016
€500,00
MHAA Vollebregt=Vollebregt
26 juli 2016
€100,00
Prominent
18 juli 2016
€200,00
Serge Vrouwenfelder
03 juni 2016
€100,00

Mijn Updates

Pinned Items
Recent Activities
Er zijn hier nog geen activiteiten