19% van €1.500,00
64 DAGEN TE GAAN

Help mij aan nieuwe schaatsen

Help mij aan nieuwe schaatsen

Mijn Verhaal

Hoi allemaal, 

Ik ben Eline Jansen, ik ben 17 jaar en ik schaats met veel plezier bij het RTC OOST. 

Ik woon in Deventer, maar ga in Enschede naar LOOT-school, een speciale school met faciliteiten voor topsporters. Ik zit nu in 5 HAVO, mijn examenjaar. 

Ik schaats inmiddels al 10 jaar en doe dit nog steeds met veel plezier. Eerst speelde ik daarnaast ook hockey, maar 5 jaar geleden heb ik volledig voor het schaatsen gekozen. Ieder jaar heb ik hogere doelen gesteld. De afgelopen jaren heb ik meerdere keren in de top 5 van NL gereden. Ik train nu tien keer per week om mijn droom waar te maken; ik zou graag de Olympische Spelen halen over 7 jaar!! Dit jaar ben ik al tweede geworden op de 3000 meter van het NK allround! Ik heb ook de tweede tijd van alle B-junioren gereden op de 3000 meter en een baanrecord en de tweede tijd van Nederland op de 5000 meter!

Komend seizoen wil ik dan ook graag van deze tweede plaatsen een eerste plaats maken, maar daar heb ik jullie hulp bij nodig! Ik heb namelijk 4 seizoenen op mijn schaatsen gereden en nu ben ik toe aan nieuwe.. Helpen jullie mij aan nieuwe schaatsen waarmee ik de top kan bereiken?? 

Elke donatie helpt mij om de schaatsen bij elkaar te sparen! 

 Mijn Donateurs

Thomas & Francis
17 april 2019
Reactie van donateur: succes dit jaar!
€20,00
Independent Search
15 april 2019
Reactie van donateur: Voor nieuwe schaatsen!
€250,00
Mariët Stam
14 april 2019
Reactie van donateur: Lieve Eline Heel veel suc6, op naar een eerste plaats!
€10,00

Mijn Updates

Pinned Items
Recent Activities
Er zijn hier nog geen activiteiten