0% van €2.000,00
25 DAGEN TE GAAN

LET OP:

Per 01-01-2022 is dit platform niet meer actief en gaan we over op ons nieuwe crowdfundingplatform op https://yvgtf.nl Dit nieuwe platform zit vol nieuwe en sterk verbeterde features voor talenten en donateurs. Het is daarom vanaf 01-12-2021 niet meer mogelijk je hier als talent of team te registreren. Alle donatiedoelen blijven gewoon actief en worden automatisch beindigd op 01-01-2021. We leggen nu de laatste hand aan ons nieuwe platform en we verwachten dat je daar half december je account kunt maken. Hou het nieuws in de gaten op de socials en via https://yvgtf.nl en zorg dat je vanaf half december je nieuwe account opent op yvgtf.nl.

HELP MIJ NAAR DE TOP

HELP MIJ NAAR DE TOP

Mijn Verhaal

Mijn naam is Kevin Kuiper, 18 jaar en ik ben al vanaf jongs af aan te vinden op de ijsbaan.

Toen ik jong was en mijn broer zag schaatsen op de ijsbaan wilde ik dit ook heel graag. Dit bleek één van mijn beste keuzes ooit te zijn. Tot op de dag van vandaag ben ik bijna dagelijks te vinden op de ijsbaan om mijzelf te verbeteren. Dit met uiteindelijk doel om mee te doen met de beste schaatsers van Nederland.

Om het makkelijker te maken om mijn doel te halen heb ik faciliteiten nodig, denk hierbij aan: trainingskampen, voeding, materiaal en trainers. Het is best lastig om dit allemaal zelf te betalen, daarom vraag ik u om mij te helpen!

Alvast dank voor uw support!Mijn Donateurs


Mijn Updates

Pinned Items
Recent Activities
Er zijn hier nog geen activiteiten