Afgerond
0 DAGEN TE GAAN

Laatste tussenstation naar de winter

Laatste tussenstation naar de winter

Mijn Verhaal

Waarom heb ik een donatie nodig?
Het is voor ons als schaatsers belangrijk om vlak voor de winterperiode, het laatste deel van de zomer, nog goed, maximaal, hard te kunnen trainen. Het weer in Nederland is erg wisselvallig en daarom zijn we er niet zeker van dat we de trainingen uit kunnen voeren zoals we dat zouden willen. Het is daarom van belang om het mooie, stabielere weer op te zoeken zodat we onze laatste trainingen van de zomer optimaal uit kunnen voeren op weg naar de winter. Mijn coach heeft een trainingskamp gepland naar Italië in september. Daarvan moet ik een deel zelf betalen. Ik geloof in de aanpak van mijn trainer en zou graag mee willen!

"Voor wat, hoort wat”
Als ik mijn donatiedoel haal, doneer ik ook iets. Namelijk 25cm van mijn haar! Waarom 25cm? Vanaf een lengte van 25cm kun je je haar doneren aan Stichting Haarwensen. Stichting Haarwensen maakt pruiken voor kinderen t/m 18 jaar. Deze kinderen zouden er alles voor over hebben om weer met een volle haardos door het leven te kunnen. Maar goede haarwerken en pruiken zijn vaak onbetaalbaar en er wordt slechts een klein gedeelte door de verzekering vergoed. Door donaties van haar en financiële giften kan de Stichting de pruiken kosteloos aanbieden. Zonder deze donaties kunnen zij deze kinderen niet verblijden met een prachtige pruik. Ik heb een volle haardos en wil graag helpen de kinderen blij te maken met een pruik. Ik hoop u ook!

Mocht ik meer geld ophalen dan mijn donatiedoel, doneer ik de helft van het bedrag aan Stichting Haarwensen.
Wilt u meer weten over Stichting Haarwensen? Klik hier om naar hun website te gaanMijn Donateurs

R. Kuhlman
18 december 2015
€50,00

Mijn Updates

Pinned Items
Recent Activities
 • Twee donaties op een dag,  super bedankt Arend & Nanda en Angela!! De fietstocht laat nog even op zich wachten Arend & Nanda, maar de bidon komt naar je toe Angela.  Bedankt!

  0
  0
  0
  0
  0
  0
  Bericht wordt gecontroleerd
  Stream item succesvol gepubliceerd. Item is nu zichtbaar op uw stream.
 • Wauw 100 euro, bedankt voor uw donatie!! 

  0
  0
  0
  0
  0
  0
  Bericht wordt gecontroleerd
  Stream item succesvol gepubliceerd. Item is nu zichtbaar op uw stream.
 • Na de kerstdagen stond het NK afstanden op het programma. Op zondag 27 december reed ik de 1500m. Mijn persoonlijke record stond op 2.00,00. Mijn doel was een persoonlijk record rijden zodat ik onder die 'magische' twee minuten grens zou komen. Ik reed een tijd van 1.59,68 en dat betekende dus een PR en toetreding tot de club van onder de twee minuten!! Het NK was dus goed begonnen.


  Op de tweede dag werd de 3km verreden. Ik startte hier al in rit 2 en wist dus nog niet zo goed wat de mogelijkheden vandaag waren op het ijs. De race liep technisch erg goed en ik kon mijn rondetijden vlak houden. Hierdoor reed ik ook op de 3km een persoonlijk record: 4.09,01. Een verbetering van bijna drie seconden! Na mij moesten er nog veel dames rijden. Ik zag dat veel zich stuk beten op mijn tijd en er dus niet onder kwamen. Ik eindigde uiteindelijk op een mooie zevende plaats! Dit betekende dat ik mij ook had geplaatst voor de 5km de volgende dag. De 5km is voor mij nog een echte ontdekkingstocht, ik heb deze afstand nog maar enkel keren gereden. En het blijkt dat je de 5km leert beheersen door vaak te rijden, te oefenen dus.


  Dag drie mocht ik dus ook starten. In het begin van dit schaatsseizoen (oktober) reed ik een persoonlijk record in Inzell, daar ligt een erg goede ijsbaan. Beter dan Thialf! Ik ging er voor om ongeveer dezelfde tijd te rijden en vertrok dus met de gedachte om ongeveer dezelfde rondetijden als tijdens die race te rijden. Ik startte echter sneller en hierdoor was de kans op nog een PR aanwezig. Na vier rondes zat ik lekker in mijn slag en goed in de race waardoor ik de rondetijden redelijk vlak kon houden. En dit resulteerde, ja wel, in het derde persoonlijke record van dit NK! Ik reed naar een tijd van 7.12,32 en dit betekende een achtste plaats.

  0
  0
  0
  0
  0
  0
  Bericht wordt gecontroleerd
  Stream item succesvol gepubliceerd. Item is nu zichtbaar op uw stream.
Er zijn hier nog geen activiteiten