3% van €750,00
25 DAGEN TE GAAN

LET OP:

Per 01-01-2022 is dit platform niet meer actief en gaan we over op ons nieuwe crowdfundingplatform op https://yvgtf.nl Dit nieuwe platform zit vol nieuwe en sterk verbeterde features voor talenten en donateurs. Het is daarom vanaf 01-12-2021 niet meer mogelijk je hier als talent of team te registreren. Alle donatiedoelen blijven gewoon actief en worden automatisch beindigd op 01-01-2021. We leggen nu de laatste hand aan ons nieuwe platform en we verwachten dat je daar half december je account kunt maken. Hou het nieuws in de gaten op de socials en via https://yvgtf.nl en zorg dat je vanaf half december je nieuwe account opent op yvgtf.nl.

Mijn doelen behalen

Mijn doelen behalen

Mijn Verhaal

Hoi! Ik ben Tess Postma, 17 jaar en kom uit Almere. Ik zit in 6 VWO en naast school doe ik aan langebaan schaatsen.

Toen ik 10 jaar was, was ik op zoek naar een sport. Samen met mijn moeder keken we een keer in de krant en kwamen toen een stukje over inline skaten tegen, zodoende hebben we een proefles gedaan en was ik meteen verkocht. Toen het zomerseizoen aan z’n einde kwam, was aan mij de vraag of het mij leuk leek om in de winter te gaan schaatsen op de Jaap Edenbaan in Amsterdam, dit heb ik gedaan en hier heb ik dan ook de basis geleerd van het schaatsen. Na 2 jaar jeugdschaatsen en skeeleren ben ik begonnen met wedstrijden, dit vond ik zo leuk dat ik er tot op de dag van vandaag mee bezig ben! Na de Jaap Edenbaan ben ik gaan schaatsen in Dronten, hier heb ik dan ook 6 jaar geleden de keuze gemaakt om te stoppen met skeelerwedstrijden rijden en mij volledig te focussen op het schaatsen, deze keuze heeft zeer goed uitgepakt met als resultaat dat ik in seizoen 2019-2020 (het laatste seizoen voor corona) als junior C2 een bronzen medaille heb gewonnen op de 1500 meter op het NK én 2 podiumplekken (2e plaats op de 1000, 3e op de 1500) heb behaald op het officieus EK voor junioren (Vikingrace).

Helaas is door corona halverwege het seizoen de baan in Dronten gesloten, hierdoor moest ik opzoek gaan naar een andere baan en club om te kunnen schaatsen. Ik ben terecht gekomen in Utrecht bij de Schaatsacademie Utrecht, hier train ik 6 keer per week en heb ik al veel nieuwe dingen geleerd en mezelf verbeterd. Dit seizoen was zeker niet mijn beste seizoen, maar dit heeft mij wel veel motivatie gegeven om extra hard te trainen om ervoor te zorgen dat het komende seizoen een stuk beter zal gaan en om mijn doelen, zoals een podiumplek op het NK en deelname aan de vikingrace, voor dit seizoen te halen.

Sinds ik bij de Schaatsacademie Utrecht zit, zijn de kosten helaas wel een stuk omhoog gegaan, we gaan vaker op kamp, trainen vaker en ik moet verder reizen. Ook heb ik nieuw materiaal nodig, zoals nieuwe schaatsen komend seizoen, nieuwe skeelers en een nieuw sporthorloge om mijn trainingen goed bij te kunnen houden. Dit is het natuurlijk allemaal waard, maar toch zou het erg fijn zijn als ik hier hulp bij zou kunnen krijgen.

Ik zou u heel dankbaar zijn als u mij zou willen helpen om mijn doelen te behalen!Mijn Donateurs

Joris Faas
27 september 2021
€20,95

Mijn Updates

Pinned Items
Recent Activities
Er zijn hier nog geen activiteiten