Afgerond
0 DAGEN TE GAAN

Mijn weg naar de top

Mijn weg naar de top

Mijn Verhaal

Mijn naam is Sanne in 't Hof, ik ben 21 jaar en schaats mee in de top van Nederland.

Komend seizoen schaats ik bij een nieuwe ploeg, het Gewest Friesland. Na twee jaar bij Team Jumbo-Visma geschaatst te hebben, is het voor mij tijd voor een nieuwe omgeving. Ik hoop komend seizoen bij een nieuwe ploeg, de laatste stap naar de echte top en internationale top te kunnen maken. Doordat het Gewest Friesland geen commerciële ploeg is, moet ik een eigen bijdrage betalen om bij het Gewest Fryslan te mogen schaatsen. Naast de eigen bijdrage heb ik ook onderhoudskosten voor mijn schaatsen, wielrenfiets en kosten voor trainingskampen. Om nog betere resultaten te behalen, hoop ik voor komend seizoen een powermeter voor op de racefiets te kunnen aanschaffen. Deze zijn erg prijzig maar zorgen voor nauwkeurige gegevens tijdens de trainingen waardoor je nog specifieker kunt trainen en nog meer uit jezelf kunt halen. 

Via talentboek hoop ik geld op te halen voor mijn eigen bijdrage voor het Gewest Friesland en voor een powermeter. Doordat ik 20-25 uur train in de week en daarnaast ook nog een studie doe, is het voor mij lastig om te werken en geld te verdienen. Via sponsoren hoop ik mijn kosten te kunnen dekken waardoor ik mij volledig op het schaatsen kan richten om zo mijn doel, Olympisch Kampioen worden, te bereiken. Alle donaties zijn welkom. Ziet u het wel zitten om mijn persoonlijke sponsor te worden en met een borstlogo van uw bedrijf op mijn schaatswedstrijd pak te komen? Hiervoor kunt u persoonlijke contact met mij opnemen. Iedereen alvast heel erg bedankt.

Bij donaties van €25,- kunt u een gesigneerde fotokaart van mij ontvangen als u dat wilt en een maandelijkse nieuwsbrief met een korte update over mijn prestaties, trainingskampen en wedstrijden. 

Bij donaties van €50,- kunt u aanwezig zijn bij een door mij georganiseerde bootcamp of clinic. Afhankelijk van waar uw interesses liggen, kan ik u een schaats- of skeelerclinic aanbieden, dan maken we samen wat rondjes op de skeelerbaan en/of ijsbaan en kan ik u wat tips geven. Als u liever een wielrenclinic heeft, kunnen we ook een mooie fietstraining of een leuke tocht op de racefiets maken.

Heeft u interesse in een clinic voor uw bedrijf? Ik kan ook een clinic organiseren voor een groep medewerkers van uw bedrijf, neem hiervoor ook even persoonlijk contact met mij op.Mijn Donateurs

Rob Groenen
03 juli 2019
Reactie van donateur: Ha Sanne, heel veel succes en plezier met je traininingen richting het waarmaken van je ambities!!?? Daar wil ik graag aan bijdragen. Een gezamenlijk tochtje samen op de racefiets zou ik wel heel leuk vinden. We hebben hier nog wel contact over.
€50,00
Anoniem
24 juni 2019
€40,00
Carmen van den Bosch
15 juni 2019
Reactie van donateur: Sanne, heel veel succes met alles!!
€10,00
Maaike Joustra
12 juni 2019
Reactie van donateur: Zo leuk om te zien hoe je bent gegroeid sinds je bent begonnen met schaatsen (heel lang geleden bij In Beweging). Ik ben helaas ook nog student dus een gesigneerde foto of clinic gaat mij niet lukken maar ik hoop dat ik met deze kleine bijdrage ook e
€10,00
Anneke Hettinga
11 juni 2019
Reactie van donateur: Hoi Sanne. Ik blijf je gewoon volgen. Trots op je prestaties.
€50,00
Heidi Wolters
11 juni 2019
Reactie van donateur: Heel veel succes San! Je kan het! Liefs Heidi en Michael
€25,00
Paul Krechting
04 juni 2019
Reactie van donateur: Heel veel succes Sanne
€100,00
fam. van Rossum
31 mei 2019
Reactie van donateur: Succes!
€50,00
Jacob Steenbergen
30 mei 2019
Reactie van donateur: Sanne, veel succes met je seizoensvoorbereiding.? Paula en Jacob
€50,00
Bert en Monique
30 mei 2019
Reactie van donateur: Veel succes!
€100,00
Anoniem
28 mei 2019
€25,00
Jeroen
23 mei 2019
Reactie van donateur: Go FyxS your dream Sanne??
€25,00
Foto Perfect
22 mei 2019
Reactie van donateur: Succes Sanne ? Wij hopen dat je jouw droom, Olympisch kampioen, gaat realiseren. Wij dragen hier graag een steentje aan bij. ? Irene en Carl
€25,00

Mijn Updates

Pinned Items
Recent Activities
Er zijn hier nog geen activiteiten