Succesvol
0 DAGEN TE GAAN

Nieuwe skeelers

Nieuwe skeelers

Mijn Verhaal

Als schaatser skeeleren we in de zomer heel veel. Dit is voor ons een mooie training als er geen ijs ligt, het lijkt het meest op schaatsen. Zo kunnen we in de zomer ook goed blijven oefenen op de specifieke schaatsbeweging. Na vele trainingsjaren op hetzelfde materiaal ben ik echt toe aan nieuwe skeelerwielen. De wielen slijten tijdens het skeeleren doordat we op asfalt, of andere ondergronden, rijden. Ondertussen zijn mijn wieltjes vierkant en niet rond meer. Dit zorgt ervoor dat ik mijn trainingen minder goed kan uitvoeren. Daarnaast zijn mijn wieltjes vergeleken met mijn teamgenoten klein. De ontwikkelingen gaan gewoon door en dus bestaan er tegenwoordig grotere wielen. Daar wil ik in investeren en daarom heb ik ook een nieuw onderstel nodig. Ik heb dit nodig, zodat ik in de zomer meer kwaliteit kan leveren in de training en dus beter wordt. Helpt u mij hierbij? Mijn Donateurs

Gemma Verkaart
06 augustus 2020
Reactie van donateur: Time to Rock & Roll!!
€50,00
Anoniem
05 augustus 2020
Reactie van donateur: liefs en heel veel succes van ons !
€40,00
Martijn Japenga
04 augustus 2020
Reactie van donateur: Succes met de voorbereidingen!!
€10,00
Niels Klein Koerkamp
04 augustus 2020
Reactie van donateur: Succes!
€50,00
Arjen Goudriaan
04 augustus 2020
Reactie van donateur: Beste Reina, Vierkante wielen gun je zo'n goede schaasster en skeeleraar natuurlijk helemaal niet! Daarom maak ik je graag een donatie voor een stel flitsende, nieuwe, supersonische wielen. Nu verwacht ik natuurlijk wél, dat je spoedig een aanv
€50,00
Marieke Braad
04 augustus 2020
Reactie van donateur: Succes!
€10,00
Romke de Jong (De Jong’s IJsfabriek)
04 augustus 2020
Reactie van donateur: Heel veel succes met je route naar komend seizoen.
€100,00

Mijn Updates

Pinned Items
Recent Activities
 • Twee donaties op een dag,  super bedankt Arend & Nanda en Angela!! De fietstocht laat nog even op zich wachten Arend & Nanda, maar de bidon komt naar je toe Angela.  Bedankt!

  0
  0
  0
  0
  0
  0
  Bericht wordt gecontroleerd
  Stream item succesvol gepubliceerd. Item is nu zichtbaar op uw stream.
 • Wauw 100 euro, bedankt voor uw donatie!! 

  0
  0
  0
  0
  0
  0
  Bericht wordt gecontroleerd
  Stream item succesvol gepubliceerd. Item is nu zichtbaar op uw stream.
 • Na de kerstdagen stond het NK afstanden op het programma. Op zondag 27 december reed ik de 1500m. Mijn persoonlijke record stond op 2.00,00. Mijn doel was een persoonlijk record rijden zodat ik onder die 'magische' twee minuten grens zou komen. Ik reed een tijd van 1.59,68 en dat betekende dus een PR en toetreding tot de club van onder de twee minuten!! Het NK was dus goed begonnen.


  Op de tweede dag werd de 3km verreden. Ik startte hier al in rit 2 en wist dus nog niet zo goed wat de mogelijkheden vandaag waren op het ijs. De race liep technisch erg goed en ik kon mijn rondetijden vlak houden. Hierdoor reed ik ook op de 3km een persoonlijk record: 4.09,01. Een verbetering van bijna drie seconden! Na mij moesten er nog veel dames rijden. Ik zag dat veel zich stuk beten op mijn tijd en er dus niet onder kwamen. Ik eindigde uiteindelijk op een mooie zevende plaats! Dit betekende dat ik mij ook had geplaatst voor de 5km de volgende dag. De 5km is voor mij nog een echte ontdekkingstocht, ik heb deze afstand nog maar enkel keren gereden. En het blijkt dat je de 5km leert beheersen door vaak te rijden, te oefenen dus.


  Dag drie mocht ik dus ook starten. In het begin van dit schaatsseizoen (oktober) reed ik een persoonlijk record in Inzell, daar ligt een erg goede ijsbaan. Beter dan Thialf! Ik ging er voor om ongeveer dezelfde tijd te rijden en vertrok dus met de gedachte om ongeveer dezelfde rondetijden als tijdens die race te rijden. Ik startte echter sneller en hierdoor was de kans op nog een PR aanwezig. Na vier rondes zat ik lekker in mijn slag en goed in de race waardoor ik de rondetijden redelijk vlak kon houden. En dit resulteerde, ja wel, in het derde persoonlijke record van dit NK! Ik reed naar een tijd van 7.12,32 en dit betekende een achtste plaats.

  0
  0
  0
  0
  0
  0
  Bericht wordt gecontroleerd
  Stream item succesvol gepubliceerd. Item is nu zichtbaar op uw stream.
Er zijn hier nog geen activiteiten