Afgerond
0 DAGEN TE GAAN

Op naar een nog hoger niveau

Op naar een nog hoger niveau

Mijn Verhaal

Hoi, ik ben Stein en ik woon in IJsselstein. Ik ben zestien jaar oud en heb een grote passie: zo hard mogelijk schaatsen op de 400-meter ijsbaan. Ik ben begonnen bij mijn opa en oma achter op de sloot. Al gauw bleek dat ik het wel onder de knie had en ging ik s ’winters met mijn vader tochtjes door de polder schaatsen. Toen ik elf jaar was startte ik bij schaatsvereniging Utrecht(SVU). En nu, een paar jaar later, ben ik opgenomen in het KNSB Talent Team Midden-Oost, een selectie met nog betere schaatsers en begeleiding. Momenteel zit ik in 5VWO, daar moet ik natuurlijk ook tijd in steken. Gelukkig valt het nog redelijk te combineren.

Ik train elke dag keihard om mijn doelen te bereiken en om mezelf nog beter en sterker te maken. De snelheid en het gevoel waarmee je over het ijs glijdt geeft me een enorme kick. De afgelopen twee jaar heb ik al op ongeveer alle Nederlands kampioenschappen mogen rijden en heb ik mogen uitkomen voor het Nederlands junioren team op de Landenwedstrijd. Komend seizoen wil ik me gaan focussen op het NK sprint, maar ook het NK allround. Mijn grootste doel is natuurlijk een Olympische titel.

Om mijn doelen te bereiken moet ik zelf natuurlijk keihard aan de bak en elke training 100% geven. Maar toch kan ik het niet alleen. Om op een hoog niveau te kunnen blijven schaatsen en presteren kost veel geld. Daarom heb ik deze pagina opgezet en heb ik uw hulp nodig.
U zult nu vast denken, waarom kost dat zoveel geld? Ik zal het u uitleggen. Ik maak veel uren in de week op het ijs, maar bijvoorbeeld ook op een atletiekbaan en skeelerbaan. Al deze faciliteiten moeten betaald worden. Ook heb je veel materiaal nodig, zoals schaatsen en een meerdere pakken. In de zomer train ik eigenlijk nog meer dan in de winter, om me zo goed mogelijk voor te berieden. Dus dan fiets en skeeler ik veel. Maar doe ik ook kracht- en sprongtraining. Daarnaast ga ik ieder jaar op een aantal trainingskampen, zowel in Nederland als in het Buitenland.

Wanneer u in mij investeert en mij helpt mijn doelen en dromen waar te maken ontvangt u altijd een persoonlijk bedankje. Wanneer u €250 of meer doneert, nodig ik u graag een keer uit om bij me te komen kijken. Als u als bedrijf geïnteresseerd bent, neem dan gerust contact met me op. U kunt dan een plek op mijn kleding of website krijgen.

Ik heb zelf ook een website gemaakt(www.steindewit.nl), daar vindt u meer informatie over mij en over wedstrijden. Ook laat ik daar video’s zien van mijn wedstrijden en houd ik u op de hoogte van al mijn activiteiten.

Sportieve groet,
Stein de WitMijn Donateurs

Anoniem
08 oktober 2020
Reactie van donateur: Go for it!
€100,00
Mark de Wit
05 oktober 2020
Reactie van donateur: Een goed begin is het halve werk. Zet ‘m op Stein!
€50,00

Mijn Updates

Pinned Items
Recent Activities
Er zijn hier nog geen activiteiten