17% van €3.000,00
160 DAGEN TE GAAN

Op weg naar de top

Op weg naar de top

Mijn Verhaal

Hoi, mijn naam is Ju-Lin de Visser en ben een Brabantse langebaanschaatsster.

Na ongeveer 6 jaar te hebben geschaatst aan de nationale top (kunstschaatsen), ben ik op mijn 12e overgestapt naar het langebaanschaatsen. Het racen tegen jezelf en tegen de klok, dat sprak mij wel aan. Het beviel vrijwel direct, de snelheid, kracht en de techniek die er bij komt kijken.

De eerste 2 jaar heb ik bij Deltalent in Breda geschaatst, bij Annamarie Thomas. De daaropvolgende 2 jaren heb ik de stap gemaakt naar de baanselectie van Breda ook onder leiding van Annamarie. Na 4 jaar bij Annamarie geschaatst te hebben, stroomde ik door naar het RTC Zuid (Regionaal Talenten Centrum) olv Milan Kocken (nu KTT, KNSB Talent Team). 2 Jaar heb ik geschaatst bij Milan en ook heb ik mijn juniorentijd bij hem afgesloten.

Afgelopen seizoen was mijn eerste seizoen in Utrecht, deze overstap heb ik gemaakt vanwege mijn nieuwe studie, fysiotherapie. De studie en het schaatsen probeer ik optimaal te combineren.

Elke dag train ik vol met passie om steeds stappen te blijven zetten, mentaal en fysiek. Na alle junioren NK's, hoop ik komende tijd de stap te maken naar de seniorentop.

Kort zal ik uitleggen wat ik daar zoal voor doe.

In de zomer wordt de basis gelegd om je klaar te stomen voor de wedstrijden in de winter. De trainingen zijn niet alleen op het ijs, ook hebben we o.a. krachttraining, fietstraining, skeelertraining, sprongtraining en atletiek. De diversiteit in trainingen betekent ook dat er diverse trainingsmaterialen nodig zijn.

Naast de reguliere trainingen zijn er ook trainingskampen, zowel in Nederland als buiten Nederland. Bijvoorbeeld naar Inzell, waar we o.a. trainen op het ijs en fietsen in de bergen.

Om te kunnen blijven schaatsen op dit niveau en mijn doelen te bereiken, is naast mijn eigen volledige inzet ook veel geld nodig om alle faciliteiten en al het materiaal te bekostigen.

Hieronder een overzicht van de kosten:

  • Seizoensbijdrage (kosten per seizoen voor o.a. trainingsfaciliteiten/trainer) €1500
  • Kosten verbonden aan trainingskampen: €1500
  • Schaats- fiets- trainingskleding: €750
  • Materialen (onderhoud fiets, schaatsen, skeelers, hardloopschoenen, sporthorloge): €2500
  • Reiskosten: €5000
  • Sportvoeding: €100

Ik hoop dat u door mijn verhaal geïnspireerd bent mij financieel te steunen. Voor iedere bijdrage ben ik zeer dankbaar.

 

Sportieve groet,
Ju-Lin

 

 Mijn Donateurs

Yvonne van Gennip Talent Fonds
14 juli 2021
Reactie van donateur: Beste Ju-Lin, het Yvonne van Gennip Talent Fonds wenst je veel succes én plezier met je sportieve carrière!
€500,00

Mijn Updates

Pinned Items
Recent Activities
Er zijn hier nog geen activiteiten