Afgerond
0 DAGEN TE GAAN

Reserve ijzers viking

Reserve ijzers viking

Mijn Verhaal

Het is bij schaatsen, net zoals bij vele andere sporten, belangrijk om je materiaal op orde te hebben. Mijn reserve ijzers zijn inmiddels gepromoveerd tot mijn 'echte' ijzers en daarom spaar ik voor nieuwe reserve ijzers. Reserve ijzers zijn van belang, zodat als er iets gebeurt met mijn schaatsen ik reserve materiaal kan gebruiken. Zo kan er bijvoorbeeld voor een wedstrijd of tussen twee afstanden snel gewisseld worden van ijzer als er iets is gebeurd. Slijpen of iets anders kost dan veel meer tijd, wat er vaak niet is. Het is dus erg belangrijk voor mij om dit bedrag (zo snel mogelijk) bij elkaar te halen, zodat ik weer een goed paar reserve ijzers kan aanschaffen voor noodgevallen.  Mijn Donateurs

Hidde Muije
17 maart 2016
Reactie van donateur: H. Muije, Complimenten voor een mooi seizoen, op naar het volgende seizoen!
€20,00
J Kosters
12 maart 2016
Reactie van donateur: Veel cucces. gr Janna.
€15,00
Zeg ik niet
07 maart 2016
€114,00
MJ van der Heijden
29 februari 2016
€15,00
Thessa van der Heijden-Snakenborg
25 februari 2016
€15,00
Vijfschaft
27 januari 2016
€50,00
H. Kenter
18 januari 2016
€50,00

Mijn Updates

Pinned Items
Recent Activities
 • Twee donaties op een dag,  super bedankt Arend & Nanda en Angela!! De fietstocht laat nog even op zich wachten Arend & Nanda, maar de bidon komt naar je toe Angela.  Bedankt!

  0
  0
  0
  0
  0
  0
  Bericht wordt gecontroleerd
  Stream item succesvol gepubliceerd. Item is nu zichtbaar op uw stream.
 • Wauw 100 euro, bedankt voor uw donatie!! 

  0
  0
  0
  0
  0
  0
  Bericht wordt gecontroleerd
  Stream item succesvol gepubliceerd. Item is nu zichtbaar op uw stream.
 • Na de kerstdagen stond het NK afstanden op het programma. Op zondag 27 december reed ik de 1500m. Mijn persoonlijke record stond op 2.00,00. Mijn doel was een persoonlijk record rijden zodat ik onder die 'magische' twee minuten grens zou komen. Ik reed een tijd van 1.59,68 en dat betekende dus een PR en toetreding tot de club van onder de twee minuten!! Het NK was dus goed begonnen.


  Op de tweede dag werd de 3km verreden. Ik startte hier al in rit 2 en wist dus nog niet zo goed wat de mogelijkheden vandaag waren op het ijs. De race liep technisch erg goed en ik kon mijn rondetijden vlak houden. Hierdoor reed ik ook op de 3km een persoonlijk record: 4.09,01. Een verbetering van bijna drie seconden! Na mij moesten er nog veel dames rijden. Ik zag dat veel zich stuk beten op mijn tijd en er dus niet onder kwamen. Ik eindigde uiteindelijk op een mooie zevende plaats! Dit betekende dat ik mij ook had geplaatst voor de 5km de volgende dag. De 5km is voor mij nog een echte ontdekkingstocht, ik heb deze afstand nog maar enkel keren gereden. En het blijkt dat je de 5km leert beheersen door vaak te rijden, te oefenen dus.


  Dag drie mocht ik dus ook starten. In het begin van dit schaatsseizoen (oktober) reed ik een persoonlijk record in Inzell, daar ligt een erg goede ijsbaan. Beter dan Thialf! Ik ging er voor om ongeveer dezelfde tijd te rijden en vertrok dus met de gedachte om ongeveer dezelfde rondetijden als tijdens die race te rijden. Ik startte echter sneller en hierdoor was de kans op nog een PR aanwezig. Na vier rondes zat ik lekker in mijn slag en goed in de race waardoor ik de rondetijden redelijk vlak kon houden. En dit resulteerde, ja wel, in het derde persoonlijke record van dit NK! Ik reed naar een tijd van 7.12,32 en dit betekende een achtste plaats.

  0
  0
  0
  0
  0
  0
  Bericht wordt gecontroleerd
  Stream item succesvol gepubliceerd. Item is nu zichtbaar op uw stream.
Er zijn hier nog geen activiteiten