Afgerond
0 DAGEN TE GAAN

Reserve paar ijzers

Reserve paar ijzers

Mijn Verhaal

Waar spaar ik voor?

Ik spaar voor een nieuw paar ijzers voor onder mijn schaatsen zodat ik in het bezit ben van 2 paar ijzers. Als er iets aan de hand is met 1 paar, kan ik zo zonder moeite snel weer lekker schaatsen. Dit seizoen ben ik veel naar het buitenland geweest voor world cups en het WK junioren, waarbij een reservepaar nodig is voor het geval dat er een bagagekoffer verdwijnt of te laat aankomt, of er iets met je echte paar ijzers gebeurd.

Waarom is dit belangrijk op mijn weg naar de top?

Op weg naar de top ben je steeds meer van huis en moet je steeds meer en betere kwaliteit kunnen leveren. Het goed op orde houden van je spullen is hierin heel belangrijk. Je moet voorbereid zijn op materiaalpech en niet teveel hierover in zitten als het gebeurd. Met het juiste reservemateriaal, waar je op hebt kunnen oefenen en dus gewend aan kunt zijn, kun je moeiteloos overstappen wanneer dit nodig is. Een belangrijk toernooi komt zo nooit in de problemen!

Waarom heb ik uw steun nodig?

Ik ben zoveel tijd kwijt aan mijn sport en studie dat een baantje er voor mij niet in zit en ik afhankelijk ben van steun. Ik heb de ijzers inmiddels al in bezit, maar heb nog geld nodig om ze te kunnen vergoeden.Mijn Donateurs

Anoniem
23 juli 2015
€50,00

Mijn Updates

Pinned Items
Recent Activities
Er zijn hier nog geen activiteiten