Afgerond
0 DAGEN TE GAAN

Samen met Chris naar de TOP

Samen met Chris naar de TOP

Mijn Verhaal

Om de trainingen en wedstrijden op hoog niveau te kunnen afwerken is het erg belangrijk voor mij dat ik naast goed eten, drinken en rusten beschik over goed materiaal. Schaatsen is een erg dure sport, je hebt naast een paar schaatsen ook nog een racefiets nodig en skeelers. Daarnaast zijn de trainingen en wedstrijden meestal niet altijd bij de deur, dus daar komen ook nog reiskosten bij. Ook gaan we meerdere keren per jaar op trainingskamp. Een deel van deze kampen is gesponsord echter daar zit ook een eigen bijdrage op.

Zelf sponsors binnenhalen

Tot nog toe hebben mijn ouders altijd alles betaald, maar door mijn overstap naar het RTC-Oost zijn de kosten voor het beoefenen van de sport flink omhoog gegaan en worden wij gestimuleerd om zelf een deel van de kosten via sponsoring binnen te halen.

Iets terug doen

Mijn streven is om € 5000 aan sponsorgeld te werven en daar natuurlijk ook iets voor terug te doen, niet alleen op schaats maar ook anders. Op mijn wedstrijdpak is er nog ruimte voor een sponsoruiting maar er zijn ook genoeg andere mogelijkheden waar we in overleg wel uitkomen.

  • Verzorgen schaatsclinic aan het eind van het seizoen
  • Nieuwsbrief
  • Logo en link op mijn website
  • Foto op canvas met sponsorvermelding voor in uw zaak of praktijk

 



Mijn Donateurs


Mijn Updates

Pinned Items
Recent Activities
Er zijn hier nog geen activiteiten