Afgerond
0 DAGEN TE GAAN

Schaatsen en studeren in Canada

Schaatsen en studeren in Canada

Mijn Verhaal

Mijn droom is om naar de Olympische Spelen te gaan, en daar goud te halen op de 1500 meter. Om dit te bereiken, is het tijd voor een nieuwe stap: Verhuizen naar Calgary, Canada om daar een hoger niveau te bereiken. In Calgary kan ik schaatsen op een van de beste ijsbanen ter wereld, trainen met super atleten, en studeren in mijn vakgebied (Ruimtelijke ordening) met een Noord-Amerikaans perspectief. 

Om deze doelen te bereiken moet er hard gewerkt worden en dit gaat natuurlijk niet vanzelf. Het trainingsprogramma bestaat uit schaatsen, shorttrack, skeeleren, wielrennen, krachttraining, hardlopen, sprinttraining en sprongtraining. Met dit drukke trainingsprogramma, en mijn studie, is het onmogelijk om te werken.

De reden dat ik dit donatiedoel plaats, is dan ook kostenplaatje van mijn plan. Om de mogelijkheid te hebben te trainen op de beste faciliteiten ter wereld, een degelijke woning te huren en zo vrij te zijn van stress over geld vraag ik u om financiële support. De kosten om deel te zijn van een schaatsprogramma in Calgary, trainingskampen, vliegticket, de huur van een huis, materiaalkosten, en gezond eten zijn namelijk bijzonder groot om zelf te betalen, voor een student als ik.

Het materiaal kost veel geld, zo heb ik langebaan- en shorttrackschaatsen, skeelers, een racefiets, schaatspakken, helmen, snijvaste kleding voor shorttrack, slijpmateriaal (tafel en stenen), brillen, fietskleding, hardloopschoenen en -kleding nodig. Daarnaast is de beste sportvoeding een must om trainingen goed te laten verlopen en van trainingen en wedstrijden te herstellen. Ook aan sportmedische begeleiding, zoals keuring en fysiotherapie zijn flinke kosten verbonden. Tot slot kost mijn studie ook veel geld.

Als u met mij contact wilt opnemen, om het over mijn programma en plannen te hebben, kan dat via hannodahmen@gmail.comMijn Donateurs

Seksuologie Centrum Amsterdam
21 augustus 2019
Reactie van donateur: Beste Hanno, heel veel succes in Calgary en ik zie graag een foto van de naam van het seksuologie centrum op je pak, vriendelijke groet, Adrie
€1.000,00

Mijn Updates

Pinned Items
Recent Activities
Er zijn hier nog geen activiteiten