58% van €3.000,00
22 DAGEN TE GAAN

LET OP:

Per 01-01-2022 is dit platform niet meer actief en gaan we over op ons nieuwe crowdfundingplatform op https://yvgtf.nl Dit nieuwe platform zit vol nieuwe en sterk verbeterde features voor talenten en donateurs. Het is daarom vanaf 01-12-2021 niet meer mogelijk je hier als talent of team te registreren. Alle donatiedoelen blijven gewoon actief en worden automatisch beindigd op 01-01-2021. We leggen nu de laatste hand aan ons nieuwe platform en we verwachten dat je daar half december je account kunt maken. Hou het nieuws in de gaten op de socials en via https://yvgtf.nl en zorg dat je vanaf half december je nieuwe account opent op yvgtf.nl.

Sprinten naar de top

Sprinten naar de top

Mijn Verhaal

Ik ben Elwin Jongman, 22 jaar, student MSc Chemical Biology aan de RuG en een schaatser op weg naar de top.

Mijn schaatscarrière begon op 11 jarige leeftijd als clubrijder. Na twee jaar bij de gewestelijke selectie heb ik in 2018 de kans gekregen mij te ontwikkelen bij het Regionaal Talent Centrum (RTC) Groningen. Door mijn ontwikkeling heeft de RuG mij een topsportregeling geboden om mijn studie te combineren met het sporten. Hierdoor heb ik mijn BSc Chemistry gehaald en mij ontwikkeld tot een schaatser die mee kan komen met het nationale niveau. Met als hoogtepunt een 11e plek op het NK Sprint van 2020. In deze drie jaar tijd heb ik mijn persoonlijke records aangescherpt op de 500m van 37,17s naar 35,81s en op de 1000m van 1.13,70 naar 1.10,39.

Dit jaar heb ik de overstap gemaakt naar Development Team Fryslân, in het hart van de schaatswereld. Deze omgeving biedt de mogelijkheden om mijn doel, aansluiting bij de nederlandse top vinden, te verwezelijken.

Met deze stap komt ook een stukje professionalisering en dit kost geld. Met het opgehaalde geld wil ik investeren in beter materiaal, zoals een nieuwe fiets.

Het zou geweldig zijn om met jouw steun in de rug mijn doel te kunnen bereiken.Mijn Donateurs

NL Talenten Fonds
26 november 2021
Reactie van donateur: Het NL Talenten Fonds wenst je veel succes je schaatscarrière. Zet ‘m op!
€1.750,00

Mijn Updates

Pinned Items
Recent Activities
Er zijn hier nog geen activiteiten