Succesvol
0 DAGEN TE GAAN

Steun mij op weg naar een topseizoen

Steun mij op weg naar een topseizoen

Mijn Verhaal

UPDATE: Het donatiedoel is gehaald, maar dat hoeft je niet te weerhouden van doneren :) De 1750 euro was namelijk de eigen bijdrage, maar hier komen per jaar altijd nog veel andere kosten bij, zoals twee trainingskampen (+/- 500 euro), materiaal (+/- 500 euro), wedstrijden, vervoer, sportvoeding, eventuele overnachtingen tijdens toernooien.

Hee allemaal!

Mijn naam is Paulien Verhaar, ik ben 19 jaar oud en zowel een fanatiek schaatster als fanatieke student. Sinds een jaar woon ik in Enschede op kamers. Ondertussen heb ik alle punten van mijn eerste jaar van de studie Technische Geneeskunde op de Universiteit Twente gehaald en voel ik me hier helemaal thuis. Toen ik zeven jaar oud was, begon ik met schaatsen en dat doe ik nog steeds met heel veel plezier! Elk jaar werd ik fanatieker en ben ik een stapje vooruitgegaan. Nu hoop ik komend jaar echt te gaan knallen en mezelf te laten zien in de strijd om het eremetaal op het NK Junioren en plaatsing voor het WK Junioren!

De voorbereiding hiervoor kost echter veel geld (1750, exclusief trainingskampen, vervoer, materiaal, voeding), en als student zonder geld en ook zonder tijd voor een baantje, heb ik daarvoor financiële steun nodig. Wie steunt mij en helpt mij naar de top?

Wie ben ik?

Na vele jaren in gewestelijke selecties in Noord-Holland geschaatst te hebben en hier veel stappen gemaakt te hebben, schaats ik sinds vorig jaar ik in het RTC Oost. De zes RTC’s in Nederland zijn de vervanging van het vroegere Jong Oranje. Gemiddeld train ik 10 keer per week. Dit doe ik grotendeels met mijn team bestaande uit de beste schaatser uit de omgeving Enschede en Deventer. Ik ben begonnen bij de plaatselijke schaatsvereniging in Castricum, de VKIJ (Vereniging Kennemer IJsbaan). Sinds ik naar het verre oosten ben verhuisd en officieel student ben geworden, ben ik lid geworden van D.S.V. de Skeuvel, de gezellige studentenschaatsvereniging in Enschede.

Behaalde resultaten

Afgelopen seizoen was een seizoen met zowel een aantal hoogte- als dieptepunten. Het jaar heb ik heel mooi afgesloten met 4 medailles op het WK Studenten, waaronder 1 wereldtitel! Daarnaast heb ik op het NK voor Junioren mooie plekken in de top 6 weten te behalen (5e plek op 1500m en 3km, 4e plek op 5km en 6e plek - 1e eerstejaars A-junior - in Allroundklassement). Dit waren echter ook een aantal mindere momenten voor mij, aangezien ik zo dicht bij het podium in de buurt zat en gewoon geen goede races had laten zien. Tussendoor heb ik nog een ontsteking in mijn voet gehad, wat ook niet zo goed uitkwam. Gelukkig heb ik me later in het seizoen goed weten terug te vechten en het jaar mooi afgesloten! Ook ben ik erg trots op mijn resultaten van het jaar daarvoor. Toen heb ik mee mogen doen met de Vikingrace, ook wel het Jeugd EK genoemd. Daar werd ik 4e in het eindklassement en 3e op de 3km, net zoals ik 3e op de 3km van het NK Allround werd.

Doel

Nu is mijn doel aankomend jaar wél op dat podium van het NK Junioren te staan en in mijn laatste jaar als junior me te plaatsen voor het WK Junioren in Baselga de Pinè. De voorbereidingen hiervoor kosten helaas veel geld. Zo ben ik 1750 euro kwijt aan eigen bijdrage voor het RTC, maar daar zitten de trainingskampen nog niet bij in. Ook komen kosten zoals materiaal, onderhoud en reiskosten nog om de hoek kijken. Daarnaast kost studeren en op kamers wonen ook niet niks en heb ik naast deze bezigheden geen tijd om met een baantje dit bij te verdienen. Daarom ben ik weer op zoek naar mensen die mij financieel willen ondersteunen.

Door middel van deze crowdfunding hoop ik een groot deel van deze kosten te dekken. Afgelopen jaren hebben veel mensen mij ontzettend geholpen met zowel grote als kleine bijdragen. Superblij ben ik daarmee! In ruil daarvoor houd ik de liefhebbers bijvoorbeeld op de hoogte van mijn prestaties (zie tegenprestaties). Voor grotere bedragen zijn er ook genoeg vormen van reclame-uiting te bedenken en heb ik nog plek voor 1 sponsor op mijn wedstrijdpak.

Wie steunt mij op weg naar een topseizoen door bij te dragen aan een optimale voorbereiding zonder te veel stress over geldgebrek?

Onder het motto: alle beetjes helpen!Mijn Donateurs

Anoniem
30 december 2018
Reactie van donateur: zet hem op. Paulien!
€25,00
Saskia Meeuwsen
19 december 2018
€25,00
Miriam Fris
17 november 2018
Reactie van donateur: Zet ‘m op, en immer moedig voorwaarts, Paulien!
€75,00
Leijer, Jan-Paul
29 oktober 2018
Reactie van donateur: Ga door zo!! groet en succes dit seizoen, jan-paul
€150,00
G
29 oktober 2018
€25,00
Aad de Wit Verhuizingen
27 oktober 2018
€1.000,00
Jelle Kolmer
27 oktober 2018
€100,00
Ton en Evelien
27 oktober 2018
Reactie van donateur: Een groeizaam seizoen Paulien!
€50,00
Frits Roest
27 oktober 2018
Reactie van donateur: Zet 'm op!
€50,00
Majelle laman
27 oktober 2018
Reactie van donateur: Succes dit seizoen??
€50,00
Gerard van Kernebeek
20 oktober 2018
€100,00
Marjan
16 oktober 2018
Reactie van donateur: Maak er maar weer een mooi jaar van!
€111,11
Marloes en Marco
08 oktober 2018
Reactie van donateur: Succes weer Paulien!
€35,00
Jeroen van den Heuvel Rijnders
27 september 2018
Reactie van donateur: Veel plezier ermee! Liefs van de Meloentjessss
€100,00
Els van Kernebeek
22 september 2018
Reactie van donateur: Zet m op Paulien! Familie Gerritsma Wageningen
€150,00
Willem
14 september 2018
Reactie van donateur: Succes Paulien! Ik ben geinteresseerd in de sponsorplek
€500,00
Anoniem
13 september 2018
€50,00

Mijn Updates

Pinned Items
Recent Activities
Er zijn hier nog geen activiteiten