Succesvol
0 DAGEN TE GAAN

Trainingskamp Inzell

Trainingskamp Inzell

Mijn Verhaal

Dinsdag 29 september vertrek ik met team FrySk naar het zuid Duitse Inzell om daar de laatste puntjes op de i te zetten voor seizoen 2020-2021 gaat beginnen. In Inzell kunnen we ons volledig focussen op het schaatsen, geen afleiding van randzaken, geen school-werk, alles gericht op schaatsen. Ondanks dat we nog niet weten hoe het seizoen er precies uit gaat zien qua wedstrijden richt ik mij 'gewoon' op het World Cup Kwalificatie Toernooi (WCKT). Hier worden normaal gesproken de tickets voor de World Cups verdeeld. Of dat dit jaar ook zo zal zijn, moet nog blijken. Maar hier gaan we voor en daar ligt de focus op korte termijn. Inzell ademt schaatsen, het is een tweede thuis voor de meeste schaatsers, en daarom gaan wij daar heen. Met het team kan ik daar nog stapjes zetten om goed voorbereid te zijn en er tijdens het WCKT te staan.

Wij zullen 12 dagen in Inzell verblijven. Per dag zijn de kosten omgerekend ongeveer €50,-. Leuk om te weten dat als je €50 doneert, dat betekent dat jij ervoor zorgt dat ik daar een dag kan trainen, eten en slapen! Wil je minder doneren?

Voor €25,- per dag kunnen we schaatsen.
Voor €20,- per dag heb ik een bed om in te slapen.
Voor ongeveer €5,- per dag eet ik.

Ik ben blij met elke steun en donatie die ik krijg!Mijn Donateurs

Anoniem
11 oktober 2020
€100,00
Niels Klein Koerkamp
11 oktober 2020
€50,00
Rob van der Pouw Kraan
07 oktober 2020
Reactie van donateur: Kan je de laatste dagen ook onbezorgd trainen ?
€200,00
Rob van der Pouw Kraan
07 oktober 2020
€50,00
Marcel Oosten
06 oktober 2020
Reactie van donateur: Veel succes
€100,00
Gemma Verkaart
01 oktober 2020
Reactie van donateur: Zet em op!
€50,00
Jos Kuin
27 september 2020
Reactie van donateur: Succes
€50,00

Mijn Updates

Pinned Items
Recent Activities
 • Wauw in een dag vier donaties mogen ontvangen en daarmee al op 84% van mijn donatiedoel. Ik ben hier heel bij mee. Super bedankt Romke, Marieke, Arjen en Niels!!
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  Bericht wordt gecontroleerd
  Stream item succesvol gepubliceerd. Item is nu zichtbaar op uw stream.
 • Twee donaties op een dag,  super bedankt Arend & Nanda en Angela!! De fietstocht laat nog even op zich wachten Arend & Nanda, maar de bidon komt naar je toe Angela.  Bedankt!

  0
  0
  0
  0
  0
  0
  Bericht wordt gecontroleerd
  Stream item succesvol gepubliceerd. Item is nu zichtbaar op uw stream.
 • Wauw 100 euro, bedankt voor uw donatie!! 

  0
  0
  0
  0
  0
  0
  Bericht wordt gecontroleerd
  Stream item succesvol gepubliceerd. Item is nu zichtbaar op uw stream.
 • Na de kerstdagen stond het NK afstanden op het programma. Op zondag 27 december reed ik de 1500m. Mijn persoonlijke record stond op 2.00,00. Mijn doel was een persoonlijk record rijden zodat ik onder die 'magische' twee minuten grens zou komen. Ik reed een tijd van 1.59,68 en dat betekende dus een PR en toetreding tot de club van onder de twee minuten!! Het NK was dus goed begonnen.


  Op de tweede dag werd de 3km verreden. Ik startte hier al in rit 2 en wist dus nog niet zo goed wat de mogelijkheden vandaag waren op het ijs. De race liep technisch erg goed en ik kon mijn rondetijden vlak houden. Hierdoor reed ik ook op de 3km een persoonlijk record: 4.09,01. Een verbetering van bijna drie seconden! Na mij moesten er nog veel dames rijden. Ik zag dat veel zich stuk beten op mijn tijd en er dus niet onder kwamen. Ik eindigde uiteindelijk op een mooie zevende plaats! Dit betekende dat ik mij ook had geplaatst voor de 5km de volgende dag. De 5km is voor mij nog een echte ontdekkingstocht, ik heb deze afstand nog maar enkel keren gereden. En het blijkt dat je de 5km leert beheersen door vaak te rijden, te oefenen dus.


  Dag drie mocht ik dus ook starten. In het begin van dit schaatsseizoen (oktober) reed ik een persoonlijk record in Inzell, daar ligt een erg goede ijsbaan. Beter dan Thialf! Ik ging er voor om ongeveer dezelfde tijd te rijden en vertrok dus met de gedachte om ongeveer dezelfde rondetijden als tijdens die race te rijden. Ik startte echter sneller en hierdoor was de kans op nog een PR aanwezig. Na vier rondes zat ik lekker in mijn slag en goed in de race waardoor ik de rondetijden redelijk vlak kon houden. En dit resulteerde, ja wel, in het derde persoonlijke record van dit NK! Ik reed naar een tijd van 7.12,32 en dit betekende een achtste plaats.

  0
  0
  0
  0
  0
  0
  Bericht wordt gecontroleerd
  Stream item succesvol gepubliceerd. Item is nu zichtbaar op uw stream.
Er zijn hier nog geen activiteiten