Afgerond
0 DAGEN TE GAAN

LET OP:

Per 01-01-2022 is dit platform niet meer actief en gaan we over op ons nieuwe crowdfundingplatform op https://yvgtf.nl Dit nieuwe platform zit vol nieuwe en sterk verbeterde features voor talenten en donateurs. Het is daarom vanaf 01-12-2021 niet meer mogelijk je hier als talent of team te registreren. Alle donatiedoelen blijven gewoon actief en worden automatisch beindigd op 01-01-2021. We leggen nu de laatste hand aan ons nieuwe platform en we verwachten dat je daar half december je account kunt maken. Hou het nieuws in de gaten op de socials en via https://yvgtf.nl en zorg dat je vanaf half december je nieuwe account opent op yvgtf.nl.

Vermogensmeter fiets

Vermogensmeter fiets

Mijn Verhaal

Een vermogensmeter zorgt ervoor dat ik mijn geleverde vermogen op de fiets zie, vastleg en kan analyseren om steeds beter te worden, zodat ik (meer) specifieke gegevens heb over de training. Hierdoor kan ik mezelf blijven verbeteren en blijven uitdagen. Ik train nu op hartslag en met een kilometerteller. Dit geeft mij al enige informatie over de fietstrainingen, echter spelen tijdens een training meerdere factoren mee, bijvoorbeeld de wind en 'vorm van de dag'. Hier kan een kilometerteller en hartslagmeter geen rekening mee houden. Een vermogensmeter kan mij hierbij helpen zodat ik meer gegevens heb en gerichter en efficiënter kan trainen.  

Een vermogensmeter is nogal prijzig en daarom heb ik erg lang getwijfeld of ik het zou willen aanschaffen. Ik denk dat ik met een vermogensmeter meer uit mijn trainingen kan halen, waardoor ik het stapje naar de Nederlandse top en de stap die ik nog moet zetten naar de wereldtop, kan maken! Echter heb ik daar wel hulp bij nodig in de bekostiging van dit technische snufje.

Omdat ik een hartslagmeter en fietscomputer/kilometerteller van Garmin heb, spaar ik voor de Garmin Vector S. In totaal kost deze 1399 euro. Ik spaar eerst voor het linkerpedaal. Deze meet het vermogen in het linkerpedaal om een schatting te geven van het totale vermogen. Ik zou graag de hele set willen kopen, maar zoals u ziet is deze erg duur. Mocht u hier meer over willen weten: https://buy.garmin.com/nl-NL/NL/sport-recreatie/vector-/prod93569.html Mijn Donateurs

Angela Dijksterhuis
25 augustus 2016
€25,00
Arend&Nanda
25 augustus 2016
€50,00
Maarten Schoenmaker
02 augustus 2016
€100,00

Mijn Updates

Pinned Items
Recent Activities
 • Twee donaties op een dag,  super bedankt Arend & Nanda en Angela!! De fietstocht laat nog even op zich wachten Arend & Nanda, maar de bidon komt naar je toe Angela.  Bedankt!

  0
  0
  0
  0
  0
  0
  Bericht wordt gecontroleerd
  Stream item succesvol gepubliceerd. Item is nu zichtbaar op uw stream.
 • Wauw 100 euro, bedankt voor uw donatie!! 

  0
  0
  0
  0
  0
  0
  Bericht wordt gecontroleerd
  Stream item succesvol gepubliceerd. Item is nu zichtbaar op uw stream.
 • Na de kerstdagen stond het NK afstanden op het programma. Op zondag 27 december reed ik de 1500m. Mijn persoonlijke record stond op 2.00,00. Mijn doel was een persoonlijk record rijden zodat ik onder die 'magische' twee minuten grens zou komen. Ik reed een tijd van 1.59,68 en dat betekende dus een PR en toetreding tot de club van onder de twee minuten!! Het NK was dus goed begonnen.


  Op de tweede dag werd de 3km verreden. Ik startte hier al in rit 2 en wist dus nog niet zo goed wat de mogelijkheden vandaag waren op het ijs. De race liep technisch erg goed en ik kon mijn rondetijden vlak houden. Hierdoor reed ik ook op de 3km een persoonlijk record: 4.09,01. Een verbetering van bijna drie seconden! Na mij moesten er nog veel dames rijden. Ik zag dat veel zich stuk beten op mijn tijd en er dus niet onder kwamen. Ik eindigde uiteindelijk op een mooie zevende plaats! Dit betekende dat ik mij ook had geplaatst voor de 5km de volgende dag. De 5km is voor mij nog een echte ontdekkingstocht, ik heb deze afstand nog maar enkel keren gereden. En het blijkt dat je de 5km leert beheersen door vaak te rijden, te oefenen dus.


  Dag drie mocht ik dus ook starten. In het begin van dit schaatsseizoen (oktober) reed ik een persoonlijk record in Inzell, daar ligt een erg goede ijsbaan. Beter dan Thialf! Ik ging er voor om ongeveer dezelfde tijd te rijden en vertrok dus met de gedachte om ongeveer dezelfde rondetijden als tijdens die race te rijden. Ik startte echter sneller en hierdoor was de kans op nog een PR aanwezig. Na vier rondes zat ik lekker in mijn slag en goed in de race waardoor ik de rondetijden redelijk vlak kon houden. En dit resulteerde, ja wel, in het derde persoonlijke record van dit NK! Ik reed naar een tijd van 7.12,32 en dit betekende een achtste plaats.

  0
  0
  0
  0
  0
  0
  Bericht wordt gecontroleerd
  Stream item succesvol gepubliceerd. Item is nu zichtbaar op uw stream.
Er zijn hier nog geen activiteiten