Afgerond
0 DAGEN TE GAAN

Wie helpt mij schaatsen in Friesland

Wie helpt mij schaatsen in Friesland

Mijn Verhaal

Beste schaatsliefhebber,

Fijn dat u geïnteresseerd bent in mijn verhaal. 

Mijn doel

Dit seizoen ben ik gestart bij Schaatsteam Noord-Holland, een semi-professioneel team in de regio Noord-Holland. Ik heb mijzelf enorm verbeterd en heb voor het eerst mee gedaan met het NK afstanden en NK Sprint voor Senioren! Het is ontzettend gaaf om dit soort wedstrijden te mogen rijden, voor mijzelf, maar ook voor het publiek dat meegeniet. Dit jaar ben ik 11e geworden bij het NK Sprint. Mijn doel is om volgend seizoen in de top 5 te eindigen op het NK Afstanden 500 meter en mij hierdoor te plaatsen voor de World Cups. 

Hoe kunt u hierbij helpen?

Om op dit niveau te kunnen schaatsen is het erg belangrijk dat je veel ervaring op doet op snel ijs. Het is natuurlijk lastig om tijdens een NK in Thialf super hard te rijden als je niet hebt kunnen trainen op snel ijs, omdat er in Noord-Holland geen snelle ijsbaan is. Om snelle rondjes te kunnen rijden zal ik komend seizoen, vanaf augustus, een keer per week in Friesland gaan trainen.

Kosten

De kosten voor entree van de ijsbaan is ongeveer 500 euro per seizoen, daarnaast zijn er ook nog benzinekosten en trainersvergoedingen die betaald moeten worden. Totaal zal ik 1500 euro nodig hebben voor mijn doel.

Wat doe ik zelf al? 

Naast mijn schaatscarrière, waar ik rond de 15 uur per week aan besteed (excl. reistijd), studeer ik fysiotherapie op de Hogeschool van Amsterdam. Ook help ik de schaatssport vooruit door mij als vrijwilliger in te zetten als bestuurslid van de shorttrackvereniging in Hoorn. Daarnaast werk ik nog 7.5 uur per week om het schaatsen en mijn studie te bekostigen. 

Help mij naar de top! Want wat is er nou mooier dan zo snel mogelijk de bochten door te vliegen en als eerste bij de eindstreep te komen? Mijn Donateurs

Anoniem
16 maart 2018
€300,00
Anoniem
07 maart 2018
€200,00
Rob Leeuw
21 februari 2018
Reactie van donateur: Beste Anouk zet hem op want je kan het succes ???
€150,00
Frank de Moes
14 februari 2018
€100,00
Michel
06 februari 2018
Reactie van donateur: Goed initiatief Anouk, ik ben trots op je, gr Michel
€50,00
Anoniem
04 februari 2018
Reactie van donateur: Zet hem op Anouk.
€100,00

Mijn Updates

Pinned Items
Recent Activities
Er zijn hier nog geen activiteiten