0% van €1.000,00
23 DAGEN TE GAAN

LET OP:

Per 01-01-2022 is dit platform niet meer actief en gaan we over op ons nieuwe crowdfundingplatform op https://yvgtf.nl Dit nieuwe platform zit vol nieuwe en sterk verbeterde features voor talenten en donateurs. Het is daarom vanaf 01-12-2021 niet meer mogelijk je hier als talent of team te registreren. Alle donatiedoelen blijven gewoon actief en worden automatisch beindigd op 01-01-2021. We leggen nu de laatste hand aan ons nieuwe platform en we verwachten dat je daar half december je account kunt maken. Hou het nieuws in de gaten op de socials en via https://yvgtf.nl en zorg dat je vanaf half december je nieuwe account opent op yvgtf.nl.

Nieuwe ronde nieuwe kansen

Nieuwe ronde nieuwe kansen

Mijn Verhaal

Wat ik het mooie aan shorttrack vind, is de actie op het ijs, het zo snel mogelijk door de bocht gaan en echt die limieten opzoeken. Maar ook het tactische aspect vind ik heel leuk. Als alles dan samenvalt, geeft dat echte een heel goed gevoel waar ik veel voldoening uithaal. Wat ook heel mooi is aan de sport zijn de vriendschappen en het onderlinge respect voor iedereen voor elkaar heeft zowel op als naast het ijs. Het voelt als een soort "shorttrack familie". 

Wat ik misschien nog wel het allermooiste vind aan shorttrack zijn de wedstrijden. Er hangt een soort spanning, maar toch is er tegelijkertijd altijd een goede sfeer. De kers op de taart zijn de internationale wedstrijden, de reis ernaartoe en het verblijven in een ander land met het team. 

Zelfs door dit te schrijven krijg ik echt zin in die wedstrijden en gaat mijn hart zelfs wat sneller kloppen en mijn ogen twinkelen. Ik geloof dat dit wel echte passie is! Ik sta dan ook dag in, dag uit vroeg op om eerst te trainen, vervolgens naar school te gaan, om daarna weer te gaan trainen. Dit had ik niet kunnen doen zonder passie en motivatie voor shorttrack. Maar ook niet zonder goed materiaal. En nieuw materiaal betekent extra uitgaven. 

Helpt u mij om deze prachtige sport te blijven beoefenen? Mijn Donateurs


Mijn Updates

Pinned Items
Recent Activities
Er zijn hier nog geen activiteiten