Afgerond
0 DAGEN TE GAAN

Ondersteun mij in mijn schaatscarriere

Ondersteun mij in mijn schaatscarriere

Mijn Verhaal

Ik ben Jeroen Wilhelm. Ik ben 18 jaar en woon in Rotterdam. Op mijn 10e ben ik lid geworden van IJsvereniging Zoetermeer. Eerst deed ik aan langebaan schaatsen, maar na 1 shorttracktraining was ik verkocht. De bochten zijn bij shorttrack krapper en je schaatst met meerdere (vier tot zes) schaatsers tegelijk. Dat maakt shorttrack heel spectaculair. Omdat ik best wel hard ging, ben ik op mijn 15e ben ik gevraagd voor het KNSB Talent Team Zuidwest. De afgelopen drie jaar heb ik heel veel uren doorgebracht op de ijsbaan in Dordrecht, waar het team traint.

Als alles goed gaat slaag ik dit jaar voor mijn eindexamen havo. Volgend jaar ga ik Medische biologie studeren in Utrecht. Het plan is om uiteindelijk in de medische wereld te gaan werken. Omdat de schaatsbaan in Dordrecht te ver weg is, heb ik de overstap gemaakt naar het KNSB Talent Team Midden in Utrecht. Hier train ik twee keer per dag. ‘s Ochtends hebben we meestal ijstraining en ’s middags krachttraining. Als de studie begint, wil ik ook op kamers. Dan verlies is zo min mogelijk tijd met reizen en kan ik mij concentreren op het schaatsen en mijn studie.

Shorttrack is een dure sport. En om de top te halen heb ik goed materiaal nodig. Daarom ben ik op zoek naar sponsors die mij willen steunen. Als eerste ben ik aan het sparen voor nieuwe schaatsen. Ik schaats nu 3 jaar op mijn huidige schaatsen. Deze zijn hard aan vervanging toe. De schaatsen die ik nodig heb worden helemaal naar je voet gevormd. En dat kost erg veel geld. Op vrijdag- en zondagavond werk ik bij de Jumbo. Maar met die paar uren die ik kan werken duurt het erg lang voordat ik het geld voor de schaatsen bij elkaar heb gespaard. Want die nieuwe schaatsen zijn niet de enige kosten die ik maak dit seizoen.

Ik hoop dit seizoen weer mooie resultaten te boeken en mij te plaatsen voor internationale toernooien. Mijn doel is het halen van de wereldtop.

Kosten voor dit jaar:

Nieuwe schaatsen: 2000 euro
Twee sets ijzers: 600 euro
Reiskosten en verblijf in het buitenland: 1500 euro  
Woonkosten: 3000 euroMijn Donateurs

Anne Spee
13 mei 2021
Reactie van donateur: Heel veel plezier en succes, Jeroen!
€25,00
Liesbeth van den Boogaart
13 mei 2021
Reactie van donateur: Heel veel succes met je schaatscarriere!
€10,00
Icera
12 mei 2021
Reactie van donateur: We zien je graag op de OS?
€200,00
Jeroen Wilhelm
10 mei 2021
Reactie van donateur: Gaaf Jeroen, go for it.
€50,00
Peter Verbrugge
10 mei 2021
Reactie van donateur: ?
€75,00

Mijn Updates

Pinned Items
Recent Activities
Er zijn hier nog geen activiteiten